Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ερωτικά σου πάνε... από το κακό στο χειρότερο; Τα ζώδια αποκαλύπτουν τι κάνεις λάθος

Τα ερωτικά σου πάνε… από το κακό στο χειρότερο; Τα ζώδια αποκαλύπτουν τι κάνεις λάθος

Η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση

Μήπως τα αισθηματικά σου πάνε στραβά; Μήπως «τα κάνεις θάλασσα» σε αυτόν τον τομέα;

Υπάρχει το ενδεχόμενο να… φταίνε τα άστρα.

Αν… ψάξεις το ζώδιό σου ενδέχεται να βρεις και τον λόγο για τον οποίο τα «θαλασσώνεις» στα αισθηματικά σου.

Δες αναλυτικά…

Κριός

Έχεις σκεφτεί πότε ότι το αρνητικό σου είναι ότι ενθουσιάζεσαι και πολύ γρήγορα χάνεις το ενδιαφέρον σου, γιατί η βιασύνη σου σε έκανε να κρίνεις λάθος; Η αισθηματική σου ζωή έχει τα στραβάδια της κυρίως λόγω βιασύνης, επιπολαιότητας αλλά και .. εκρηκτικότητας.

Ταύρος

Μία από τις βασικές αιτίες που πάνε «στραβά» τα αισθηματικά σου, είναι γιατί μένεις προσκολλημένος με επιμονή, σε έναν άνθρωπο ή σε μία κατάσταση, απλά και μόνο επειδή φοβάσαι την αλλαγή!

Δίδυμοι

Το βασικότερο εμπόδιο στην αισθηματική σου ζωή είναι η κυκλοθυμία σου, δηλαδή η συνεχής εναλλαγή διαθέσεων … Λατρεύεις το φλερτ και το παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης, όμως όταν μπούμε στο κυρίως θέμα βαριέσαι και ίσως παίρνεις κάποιες καταστάσεις ως δεδομένες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα oroskopos.gr.

Καρκίνος

Θίγεσαι εύκολα, τα παίρνεις όλα προσωπικά, αγαπάς δίχως όρια, πληγώνεσαι και … δεν ξεχνάς, δεν μπορείς εύκολα να πας παρακάτω. Τα αισθηματικά συνήθως πάνε στραβά γιατί μένεις κολλημένος με το παρελθόν σου!

Λέων

Γιατί θέλεις διαρκώς να σε επιβεβαιώνουν, να σε αποθεώνουν, να σε κυνηγούν και να σε έχουν μην βρέξει και μη στάξει … Έλα μου ντε που αυτό δεν γίνεται πάντα, ενώ σε φάσεις μοναξιάς, θα πρέπει και εσύ να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου για να βρεις ταίρι και να μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο έτοιμα!

Παρθένος

Ψάχνεις το τέλειο, το ιδανικό, πιάνεσαι από λεπτομέρειες και υπεραναλύεις τα πάντα, έτσι και ο έρωτας χάνει την μαγεία του! Ένας ακόμα λόγος που πάνε στραβά τα αισθηματικά σου είναι που δεν σηκώνεις κεφάλι από την δουλειά!

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου είναι λίγες και περιστασιακές στιγμές που πάνε στραβά, γιατί μεταξύ μας δεν μένεις και ποτέ μόνος… Τι φταίει και χαλάνε οι ιστορίες;; Η υποχωρητικότητά σου, ο φόβος να μην μείνεις στο ράφι όπου αυτά σε κάνει να μένεις κολλημένος σε μία σχέση που στην ουσία δεν ταιριάζεις!

Σκορπιός

Ο βασικότερος παράγοντας που πάνε στραβά τα αισθηματικά σου είναι ότι δεν εμπιστεύεσαι … Πώς μπορεί να ξεκινήσει και να σταθεροποιηθεί μία σχέση, αν τρώγεσαι με τα ρούχα σου, δεν πιστεύεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και ζηλεύεις ακόμα και τον ίσκιο του;

Τοξότης

Τα αισθηματικά σου πάνε στραβά γιατί διψάς για περιπέτεια, εμπειρία και όταν μία σχέση παίρνει μία πιο σταθερή μορφή, αρχίζεις να νιώθεις ότι πνίγεσαι… Αρκετές στιγμές οι επιλογές συντρόφων είναι επιπόλαιες, ή έλκεσαι και από ανθρώπους που είναι αρκετά διαφορετικοί με αποτέλεσμα στην συνέχεια να μην υπάρχει ισορροπία.

Αιγόκερως

Κυρίως γιατί δεν αφήνεις χώρο στην ζωή σου να μπουν άνθρωποι υψώνεις ένα τοίχο, όταν είσαι σε μία σχέση επιμένεις να γίνονται όλα όπως θεωρείς εσύ σωστό να γίνουν και δεν χαλαρώνεις ποτέ! Οι επαγγελματικοί στόχοι και οι φιλοδοξίες σου είναι η προτεραιότητά σου και τα αισθηματικά πάντα σε δεύτερη μοίρα!

Υδροχόος

Γιατί μόνος σου το χαλάς φίλε μου Υδροχόε … Σε έλκει το αλλόκοτο, το διαφορετικό, το περίεργο αυτό που εκ των προτέρων ξέρεις ότι θα πάει στραβά … Αυτό με το οποίο ταιριάζεις, το βαριέσαι πολύ γρήγορα γιατί δεν αποτελεί για σένα πρόκληση! Ο βασικότερος λόγος που πάνε στραβά τα αισθηματικά λοιπόν; Φοβάσαι την Δέσμευση!

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου πάνε στραβά γιατί βλέπεις πάντα αυτό που εσύ ο ίδιος έχεις ανάγκη και όχι αυτό που πραγματικά είναι… Η φαντασία σου καλπάζει, εξιδανικεύεις, ωραιοποιείς και την πατάς … Άσε που πανεύκολα μπερδεύεσαι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024