Γνωστή ηθοποιός σοκάρει – «Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Για τη σχέση της με την τηλεόραση και τον γνωστό ηθοποιό που βρέθηκε στο επίκεντρο του κινήματος #metoo μίλησε η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη.
Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές σημείωσε ότι οι γυναίκες έκαναν πολύ καλά που κατήγγειλαν τα περιστατικά. «Έκαναν καταπληκτικά όσες κυρίες μίλησαν στο #metoo και μπράβο τους» τόνισε.
Η Βάσια Τριφύλλη, μιλώντας στο Open, ανέφερε πως δεν θυμάται αν είχε πέσει και η ίδια θύμα τέτοιων συμπεριφορών. «Κι αν έχω δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές, τούτη τη στιγμή δεν τις θυμάμαι. Φροντίζω όλα τα δυσάρεστα να τα πετάω πίσω. Δεν τα θυμάμαι. Ευτυχώς επέζησα και αφού επέζησα… αναπνέω» πρόσθεσε.
Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη υποστήριξε ότι τον ήξερε, τον αγαπούσε και θα τον αγαπά. «Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ έναν άνθρωπο για λόγους που δεν με αφορούν άμεσα, αν θέλεις, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θεωρώ ότι είναι και πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο και εγώ εκεί υποκλίνομαι. Δηλαδή ελάτε, πατήστε πάνω στο κεφάλι μου» υπογράμμισε.
Παράλληλα, για τους στόχους που θα έβαζε, αν της δινόταν η ευκαιρία στην τηλεόραση η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε ότι μέχρι τώρα δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση για την παρουσίαση κάποιας εκπομπής.
«Θα ήθελα να ξανακάνω το «Ραντεβού στα Τυφλά», γιατί μου άρεσε που έφερνα κοντά κόσμο» ανέφερε, τονίζοντας ότι «η τηλεόραση κάνει το… κορόιδο».
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
