Στο πρώτο live του X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου, το βράδυ της Κυριακής στο MEGA, δεν θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει ο Χρήστος Μάστορας μαζί… με το ιδιαίτερο χιούμορ του!
Έτσι, συχνά πυκνά, κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος, ο Χρήστος Μάστορας συνέβαλε με χαμόγελο στη διατήρηση της όμορφης ατμόσφαιρας ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπή και τον καλεσμένο τους, Ηλία Ψινάκη. Αυτό μέχρι που το ρολόι έδειξε 22:22!
«Είναι 22 και 22 του 22 στις 22! Πάμε να φύγουμε, πάμε να φύγουμε! Εγώ πάντως φεύγω, τελείωσε το live! Αυτό ήταν… Τι ήταν αυτό; Και το είδα τώρα» αναφώνησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor, Χρήστος Μάστορας.
Όπως ήταν αναμενόμενο, δε, ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να πιάσει αυτή την… πάσα σχολιάζοντας πως «παιδιά, νομίζω πως είναι σημαδιακή η ώρα να προχωρήσουμε στον Άγγελο του X Factor».
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας