Στο πρώτο live του X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου, το βράδυ της Κυριακής στο MEGA, δεν θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει ο Χρήστος Μάστορας μαζί… με το ιδιαίτερο χιούμορ του!
Έτσι, συχνά πυκνά, κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος, ο Χρήστος Μάστορας συνέβαλε με χαμόγελο στη διατήρηση της όμορφης ατμόσφαιρας ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπή και τον καλεσμένο τους, Ηλία Ψινάκη. Αυτό μέχρι που το ρολόι έδειξε 22:22!
«Είναι 22 και 22 του 22 στις 22! Πάμε να φύγουμε, πάμε να φύγουμε! Εγώ πάντως φεύγω, τελείωσε το live! Αυτό ήταν… Τι ήταν αυτό; Και το είδα τώρα» αναφώνησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor, Χρήστος Μάστορας.
Όπως ήταν αναμενόμενο, δε, ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να πιάσει αυτή την… πάσα σχολιάζοντας πως «παιδιά, νομίζω πως είναι σημαδιακή η ώρα να προχωρήσουμε στον Άγγελο του X Factor».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»