Νικολέττα Ράλλη: Τραυματισμός στο πόδι της πριν βγει στην πασαρέλα για το «Yes I Do Catwalk»
Η παρουσιάστρια στραμπούληξε το πόδι της στην τελευταία πρόβα και γι’ αυτόν τον λόγο δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σκηνή για να «κλείσει» το σόου όπως είχε προγραμματιστεί.
Η Νικολέττα Ράλλη όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες πριν βγει στην πασαρέλα για το «Yes I Do Catwalk» το απόγευμα της Πέμπτης, είχε ένα ατύχημα.
Μάλιστα η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε και κι ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει το πόδι της με γάζες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας