Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βιλαρίμπα και το Βιλαμπάχο

Η Βιλαρίμπα και το Βιλαμπάχο

Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι

Η φωτογραφία της στιγμής στο κάδρο του υψηλότερου ανταγωνισμού, συγκεκριμένη. Και ικανή να πει με λεπτομέρειες την ιστορία. Οχι απαραίτητα – μόνο – για όσα έγιναν, αλλά ίσως και για όσα ακολουθούν. Διότι μπορεί οι αγωνιστικές σεζόν τυπικά να έχουν αρχή, μέση, τέλος και ανάμεσά τους διαχωριστικά. Το ποδόσφαιρο όμως συνεχίζεται. Και μαζί του συνεχίζονται, οι σκέψεις, η διάθεση, τα σχέδια.

Το καταλαβαίνεις αυτό από τον τρόπο που ο Ολυμπιακός διαχειρίζεται ήδη τη μετάβασή του στα επόμενα. Τώρα σήκωσε το τρίτο πρωτάθλημα στη σειρά. Δεν έχουν μαζευτεί ακόμη τα μπαλόνια και τα κομφετί από τη φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και όμως άπαντες δείχνουν έτοιμοι για την πρόκληση της «άσκησης» για το επόμενο βήμα. Η επιστροφή στους ομίλους του Champions League, η κατάκτηση του 48ου, η επιθυμία για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Καταλαβαίνεις τη δίψα. Την επιθυμία. Ακόμη και όταν ο βαθμολογικός πίνακας λέει: +19 από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό,

+21 από τον Αρη που πρόλαβε το τρένο της Ευρώπης, +24 από την ΑΕΚ που σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη αναζητά στα ενδότερά της, την – επόμενη – «Ιφιγένεια» που θα θυσιαστεί μήπως και εξευμενίσει το κακό. Για εκείνον τον αγωνιστικό κατήφορο που από το πρωτάθλημα του 2018 και πέρα, δεν λέει να σταματήσει.

Επιβεβαιώνει ο «φακός» τη χαοτική διαφορά του Ολυμπιακού και των άλλων. Ομολογεί και υπενθυμίζει το αυτονόητο: πως όλοι οι υπόλοιποι είναι που πρέπει να τρέξουν, αν θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες ανταγωνισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και έπειτα ακούς τους Ερυθρόλευκους να προαναγγέλλουν την υλοποίηση του επόμενου σχεδίου τους και αναπόφευκτα ταξιδεύεις στη… Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο.

Στους τόπους του… εγκλήματος εκείνης της επιτυχημένης τηλεοπτικής διαφήμισης. «Στη Βιλαρίμπα το γιορτάζουν όσο στο Βιλαμπάχο ακόμη… τρίβουν». Εύκολα θα μπορούσε να είναι το βίντεο που ολοκληρώνει (και) τη φετινή Super league. Ου μην και εκείνο που θα προλογίσει την επόμενη.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024