Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι - Τίτλοι τέλους μετά από 8 χρόνια

Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι – Τίτλοι τέλους μετά από 8 χρόνια

Τι συνέβη;

Η γνωστή youtuber και παρουσιάστρια Εβελίνα Νικόλιζα το τελευταίο διάστημα είχε αποστασιοποιηθεί από τα social και οι πιστοί followers είχαν αρχίσει να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Έτσι η ίδια θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό κανάλι της στο Youtube, αποκαλύπτοντας τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Κλεάνθη.

Χώρισε η Εβελίνα Νικόλιζα

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο της.

Δείτε όσα είπε

Ποιος ήταν ο σύντροφος της Εβελίνας Νικόλιζα

Ο πρώην σύντροφός της, Κλεάνθης Κωνσταντινίδης είναι καλλιτέχνης και συγκεκριμένα μουσικός. Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι μουσικός παραγωγός και ηχολήπτης. Ο ίδιος σε μια συνέντευξή του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Το ειδύλλιό μας οφείλεται σε μια χαλασμένη μπαταρία αυτοκινήτου! Είχε καλέσει κόσμο η Εβελίνα στο σπίτι της και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήμουν κι εγώ. Φεύγοντας διαπιστώνω ότι άφησα κατά λάθος ανοιχτά τα φώτα του αυτοκινήτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παίρνει μπροστά. Αντί να πάρω την οδική βοήθεια πήγα πίσω στο σπίτι της Εβελίνας και έμεινα εκεί».

Με την σειρά της, η Εβελίνα είχε αποκαλύψει: «Θα προτιμούσα ο γάμος μας να γίνει σε κλειστό κύκλο. Αυτό που κάνουν κάποια ζευγάρια που καλούν τον μπατζανάκη του φίλου του ξαδέλφου από υποχρέωση δεν μου αρέσει. Ούτε εκείνοι το ευχαριστιούνται, γιατί έρχονται σχεδόν με το ζόρι, ούτε εσύ. Οπότε κι εγώ θα προτιμούσα να το κάνουμε σε ένα εκκλησάκι έχοντας μαζί μας δέκα συγγενείς και φίλους. Προς το παρόν όμως δεν νιώθουμε την ανάγκη να παντρευτούμε».

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024