Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα δώρα για τον Κωνσταντίνο, την Ελένη και τους λοιπούς εορτάζοντες

Τα καλύτερα δώρα για τον Κωνσταντίνο, την Ελένη και τους λοιπούς εορτάζοντες

Στις 21 Μαΐου η μισή Ελλάδα γιορτάζει. Καιρός, λοιπόν, να αρχίσουμε να επιλέγουμε δώρα.

Κωνσταντίνοι, Ελένες, Κώστηδες και Κωστήδες, Κωνσταντίνες, Ντίνες και Κώννες, μας κυκλώνουν από παντού – και είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για αυτό. Ο καλύτερος τρόπος να τους εκφράσουμε πόσο εκτιμάμε την παρουσία τους στις ζωές μας, είναι φυσικά επιλέγοντας το κατάλληλο δώρο για τη γιορτή τους. Και μιας και είναι πολλοί, καλό είναι να ξεκινήσουμε την έρευνα αγοράς από νωρίς – προλαβαίνοντας, έτσι, και τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις.

Ξέρουμε ότι η επιλογή δώρου είναι πάντα δύσκολο έργο. Για αυτό και αποφασίσαμε να βοηθήσουμε, κάνοντας βουτιά στην τεράστια ποικιλία προϊόντων και κατηγοριών του shopflix.gr και διαλέγοντας εκείνα που, από την πλευρά μας, θα χαιρόμασταν να βρούμε κάτω από το χαρτί περιτυλίγματος. Κάτι μας λέει ότι σε αυτή τη λίστα θα βρεις κάτι ιδανικό και για τους δικούς σου εορτάζοντες

Για τον Κωνσταντίνο

Σετ για Κοκτέιλ 9τμχ με Shaker & Δοσομετρητή & Bamboo Βάση 

Και κομψό, και πρακτικό, και διασκεδαστικό: ένα καλό σετ για σπιτικά κοκτέιλ πληροί όλα τα κριτήρια του τέλειου δώρου. Το συγκεκριμένο είναι τόσο πλήρες, που είμαστε αρκετά σίγουροι ότι υπάρχουν επαγγελματίες barmen που θα το ζήλευαν.

Περιλαμβάνει σέικερ, λαβίδες, δοσομετρητή, φίλτρο, μαχαίρι μπάρμαν, δυο ανοιχτήρια και κουτάλι, για να μπορεί να πειραματιστεί με κάθε πιθανή συνταγή, ενώ συνοδεύεται από μια όμορφη βάση από μπαμπού, λειτουργώντας σχεδόν και ως διακοσμητικό – και εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσει κανένα από τα πολύτιμα εξαρτήματα. Κάτι μας λέει ότι όποια και αν είναι τα γούστα του, θα χαρεί πολύ ανοίγοντας τη συσκευασία.

Αγόρασέ το από 35,95€

Ξυριστική Μηχανή Braun Series 5 50-R1000s Προσώπου Επαναφορτιζόμενη

Αν ο αποδέκτης του δώρου σου λατρεύει το clean-cut look που αφήνει ένα βαθύ ξύρισμα, δεν χρειάζεται να ψάξεις περισσότερο. Η ξυριστική μηχανή της Braun, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο ντους, με ή χωρίς αφρό ή τζελ, θα αφήσει το δέρμα του απαλό χωρίς κόπο και χωρίς κοψίματα.

Με τις ευέλικτες λεπίδες της, η νέα είσοδος της Σειράς 5 προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου, ενώ χάρη στο σύστημα Easy Clean, καθαρίζει πανεύκολα χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί η ξυριστική κεφαλή. Η εργονομική λαβή επιτρέπει εύκολο κράτημα, ενώ η μπαταρία της μπορεί να αντέξει έως και τρεις εβδομάδες ξυρίσματος – και έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης σε πέντε λεπτά.

Αγόρασέ τη από 64€.

Για την Ελένη

Karaoke WVNGR Herostar C-05 με Δύο Ασύρματα Μικρόφωνα

Τη λένε Ελένη και μονίμως τραγουδάει; Ώρα να την κάνεις να αισθανθεί επαγγελματίας με ένα σύστημα karaoke υψηλών προδιαγραφών, εξοπλισμένο με δυο ασύρματα μικρόφωνα – για να κάνετε και ντουέτο. Αρκεί να τα συνδέσει σε οποιαδήποτε συσκευή με είσοδο ήχου, για να μετατρέψει το σαλόνι της σε… πίστα ανά πάσα στιγμή, και η ποιότητα του ήχου θα την ξαφνιάσει.

Με ηχητική διαστρέβλωση κάτω του 1% και λειτουργία με απλές μπαταρίες, το δώρο σου θα καταλήξει να πρωταγωνιστεί στις πιο αξιομνημόνευτες βραδιές της. Για την ακρίβεια, κάτι μας λέει ότι θα το χρησιμοποιήσετε ήδη από την ημέρα της γιορτής της.

Αγόρασέ το από 19,50€.

Σετ Αποτρίχωσης Braun Silk Epil 9 9010/3D Epilator Πρόσωπο Σώμα Μπικίνι

Το τέλειο δώρο για τις διακοπές, θα τη βοηθήσει να εξοικονομήσει πολύ (μα πολύ) χρόνο από την αποτρίχωση και τη γενικότερη περιποίηση του σώματός της. Η ακόμη μεγαλύτερη κεφαλή σε συνδυασμό με την τεχνολογία Micro-Grip, εξασφαλίζουν ότι θα αφαιρεί με μια κίνηση περισσότερες τρίχες – ακόμη κι εκείνες που είναι τόσο κοντές ώστε να μην απομακρύνονται ούτε με το κερί.

Χρησιμοποιώντας τη βούρτσα βαθιάς απολέπισης, θα αποκτήσει το καλοκαιρινό δέρμα των ονείρων της. Και αν χρησιμοποιεί την (αδιάβροχη) μηχανή της Braun στο ντους, η αποτρίχωσή της θα είναι σχεδόν ανώδυνη. Όσο για τις εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές; Εκεί μπορεί να αξιοποιήσει την ξυριστική κεφαλή, για ξύρισμα ή trimming.

Αγόρασέ τη από 164€.

Γυναικείο Ρολόι Breeze Sugarcoat Χρονογράφος με Καουτσούκ Λουράκι 112231.8 Ροζ

Θηλυκό όσο δεν πάει και ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικό, το ρολόι με χρονογράφο της BREEZE σίγουρα θα γίνει ο νέος της έρωτας. Αδιάβροχο στα 100 μέτρα, για να την ακολουθεί παντού, κομψό σαν κόσμημα αλλά με καρδιά αθλητή, θα κάνει κάθε girly Κωνσταντίνα ή Ελένη (αλλά και οποιαδήποτε άλλη) να χαμογελάσει ανοίγοντας το κουτί.

Η κάσα του ρολογιού, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλών προδιαγραφών, θα κρατήσει μακριά τη σκουριά και θα διατηρήσει τη λάμψη της όσα χρόνια και αν περάσουν, ενώ το λουράκι από καουτσούκ εξαιρετικής ποιότητας δεν θα της γίνει ποτέ ενοχλητικό. Όσο για τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού, θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.

Αγόρασέ το από 120€.

Για όλους

Bluetooth Handsfree Apple AirPods Earbud 106162 Earbud Λευκό

Ποιος είναι εκείνος που θα αδιαφορήσει μπροστά σε ένα από τα κορυφαία wearables της αγοράς; Τα Apple AirPods, κομψά όσο και λειτουργικά, θα ενθουσιάσουν τους εορτάζοντες ανεξαρτήτως φύλου.

Η πανεύκολη σύνδεσή τους με οποιαδήποτε συσκευή, η άψογη λειτουργία τους που μοιάζει σχεδόν μαγική, αλλά και η έξυπνη διαχείριση ενέργειας σε συνδυασμό με το chip H1 της Apple που επιτρέπουν έως και πέντε ώρες ακρόασης με μια φόρτιση, θα τα κάνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του αποδέκτη για χρόνια.

Αγόρασέ τα από 115€.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Smart Ζυγαριά με Λιπομετρητή & Bluetooth

Είναι άραγε ο Μάιος ο μήνας με τις περισσότερες δίαιτες; Εμείς θα πούμε πως ναι, αν και ομολογουμένως δεν έχουμε να παρουσιάσουμε σχετικά στοιχεία. Ξέρουμε πάντως ότι αρκετές φίλες και φίλοι αυτή την περίοδο αναρωτιούνται αν η αποχή από λατρεμένες λιχουδιές λειτουργεί και γιατί κάθε ζυγαριά έχει διαφορετική άποψη για το βάρος τους.

Σε περίπτωση που τα παραπάνω σας θυμίζουν κάτι – και συγκεκριμένα κάποιον εορτάζοντα – η έξυπνη ζυγαριά της Xiaomi θα τον ή την βοηθήσει να χαλαρώσει. Με μια μέτρηση μπορεί να αναλύσει ταυτόχρονα δέκα τύπους φυσικών δεδομένων (βάρος, μυϊκή μάζα, βασικό μεταβολισμό, βαθμό σπλαχνικού λίπους, οστική μάζα, ποσοστό λίπους, μορφή σώματος και σωματική επίδοση), γιατί τα αποτελέσματα της υγιεινής διατροφής δεν αποτυπώνονται μόνο στα κιλά. Και, μιας και έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει έως και 16 προφίλ χρηστών, κάτι μας λέει ότι στο τέλος μπορεί να τη χρησιμοποιήσεις κι εσύ.

Αγόρασέ τη από 17,25€.

Φριτέζα Αέρος με Αποσπώμενο Κάδο 3.5 Lt 1500 W Xiaomi Mi Smart

Μήπως ο Κωστής ή η Λένα σας τυχαίνει να είναι λάτρης της τηγανιτής πατάτας; Ως… συνάδελφοι, πιστεύουμε ότι βρήκαμε το δώρο που θα εκτιμήσει πραγματικά. Την έξυπνη φριτέζα αέρος που διατηρεί όλα όσα λατρεύουμε στην πιο εμβληματική αλμυρή λιχουδιά, αφαιρώντας όλα τα αρνητικά – και παρασκευάζοντας εύκολα και υγιεινά αμέτρητες ακόμη συνταγές, τηγανιτές και μη.

Αυτό που κάνει, είναι ότι τηγανίζει με καυτό αέρα και ελάχιστο λάδι, δίνοντας το ίδιο τραγανό, χρυσαφένιο αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα όχι τις ίδιες θερμίδες. Στα μεγάλα plus και ο αποσπώμενος κάδος 3,5 λίτρων που καθαρίζει πανεύκολα, αλλά και ο ρυθμιζόμενος θερμοστάτης που επιτρέπει διαφορετικές θερμοκρασίες ψησίματος για τις διαφορετικές συνταγές που θέλει να δοκιμάσει.

Αγόρασέ τη από 71€.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ WiFi 32GB Dark Grey

Και για τον γκατζετάκια, και για εκείνον που χρειάζεται απλώς μια χρηστική συσκευή, το tablet της Samsung, με την ευρεία οθόνη 10,5 ιντσών και τον κορυφαίο σχεδιασμό θα είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο δώρο. Εικόνα εφάμιλλη της φήμης που έχει δημιουργήσει η μάρκα, τετραπλά ηχεία και Dolby Atmos αναβαθμίζουν την εμπειρία θέασης πάντα και παντού – ενώ ο 8πύρηνος επεξεργαστής Tiger T618 στα 12nm με 2 x 2.0 GHz Arm Cortex-A75 και 6 x 1,8 GHz Arm Cortex-A55 μαζί με την κάρτα γραφικών GPU Mali G52 MP2, έχουν πολλά να δώσουν και στους gamers ανάμεσά μας.

Και το δώρο σου κρύβει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη: είναι εξοπλισμένο με YouTube Premium, για να μην χρειαστεί να ανεχτεί ποτέ ξανά διακοπές για διαφημίσεις.

Αγόρασέ το από 179€.

Samsung Galaxy A22 A226 64GB 4GB 5G Dual Grey

Έχεις πέντε λεπτά να σου μιλήσουμε για το 5G; Όχι, σοβαρά, αν δεν είχες ακόμη την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία των ασύλληπτων ταχυτήτων downloading, σου συστήνουμε πέρα από τον Κωνσταντίνο και την Ελένη, να σκεφτείς σοβαρά το συγκεκριμένο smartphone και για τον εαυτό σου. Άλλωστε, με την τιμή που θα έχει για λίγες ημέρες ακόμη, ίσως μπορέσεις να το πάρεις και για τους δυο σας.

Το Samsung Galaxy A22 έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από την υποστήριξη 5G: εντυπωσιακή οθόνη 6.6” Infinity-V FHD+, με απίστευτα ομαλή κίνηση και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, κύρια κάμερα 48MP, αισθητήρες για κάθε φωτογραφική ανάγκη και προηγμένες λειτουργίες ΑΙ που εξασφαλίζουν τέλειες λήψεις και βίντεο ανεξάρτητα από τα επίπεδα φωτισμού, όπως επίσης και πανίσχυρη μπαταρία 5000mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Με λίγα λόγια, είναι ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη, εορταζόντων και μη.

Αγόρασέ το από 181,50€.

Το τέλειο δώρο σε κάθε γιορτή

Το αφήσαμε για το τέλος, αλλά μάλλον το ήξερες από την αρχή: όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις – ή όταν το budget σου είναι πολύ περιορισμένο – το καλύτερο δώρο είναι πάντα ένα βιβλίο. Ψάχνεις κάτι προσαρμοσμένο στο γούστο του τιμώμενου προσώπου ή έναν δικό σου αγαπημένο τίτλο που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά; Όποια και αν είναι η απάντηση, θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε βιβλία, comics και graphic novels.

Στο τέλος της ημέρας, κανείς δεν ξέρει τον Κώστα ή την Έλενά σου όπως εσύ. Επομένως, αν δεν τα παραπάνω δεν είναι ακριβώς στα γούστα τους, προτείνουμε μια βόλτα στα ατέλειωτα προϊόντα του shopflix.gr. Αν την κάνεις άμεσα, θα προλάβεις και τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις (επομένως και τις τιμές που είδες παραπάνω). Ακόμη, όμως, κι αν το αργήσεις, το πιθανότερο είναι ότι το δώρο σου θα προλάβει να φτάσει πριν τη γιορτή τους, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center, που εξασφαλίζει εγγυημένες παραδόσεις στην ακριβή ημερομηνία που θα δεις τη στιγμή της παραγγελίας σου.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024