Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκριν: Δωρεά 100 χιλ. δολαρίων σε ίδρυμα για τον Πέιν

Γκριν: Δωρεά 100 χιλ. δολαρίων σε ίδρυμα για τον Πέιν

Ο Ντρέιμοντ Γκριν θα τιμήσει τη μνήμη του άλλοτε συμπαίκτη του, Έντριαν Πέιν, κάνοντας δωρεά 100.000 δολαρίων σε ένα ίδρυμα εξ ονόματός του.

Η είδηση του θανάτου του Έντριαν Πέιν σκόρπισε την θλίψη σε ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο, αλλά και προσωπικά στον Ντρέιμοντ Γκριν, καθώς οι δύο αθλητές ήταν συμπαίκτες στο κολέγιο του Michigan, αλλά και δύο καλοί φίλοι.

Ο φόργουορντ των Γουόριορς ήταν συντετριμμένος, παρά τη νίκη επί των Γκρίζλις, και αιτία ήταν η δολοφονία του Έντριαν Πέιν. Έτσι πήρε την απόφαση μαζί την σύζυγο του να δωρίσουν σε ένα ίδρυμα 100.000 δολάρια στη μνήμη του Πέιν. Επιπλέον ο Γριν ανέφερε πως το επόμενο Podcast του θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλου και συμπαίκτη του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντρέιμοντ Γκριν: 

«Δεν θέλω να κλαίω μπροστά σε κόσμο. Εγώ και η σύζυγός μου θα κάνουμε δωρεά 100.000 σε ένα ίδρυμα στο όνομά του. Καλώ όλους όσους προέρχονται από το Michigan να κάνουμε κάτι για να τιμήσουμε τη μνήμη του, είτε να δώσουμε το όνομά του σε κάτι στις εγκαταστάσεις του κολεγίου, είτε να καθιερώσουμε κάποια υποτροφία, οτιδήποτε».

«Θα μιλήσω για εκείνον και το παιχνίδι του, αλλά θα το κάνω όταν θα νιώσω έτοιμο. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω για το παιχνίδι σήμερα».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024