Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράνια Τζίμα: Δεν θα μπορούσα να γυρίσω στη δουλειά αν δεν ήταν η μαμά του Γαβριήλ

Ράνια Τζίμα: Δεν θα μπορούσα να γυρίσω στη δουλειά αν δεν ήταν η μαμά του Γαβριήλ

Η άνκοργουμαν του Mega περιγράφει στο ΟΚ! την ευτυχία που βιώνει με την κόρη της.

Η Ράνια Τζίμα έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη μια κόρη που είναι σήμερα 5 ετών, την Ελένη.

Η άνκοργουμαν του Mega περιγράφει στο ΟΚ! την ευτυχία που βιώνει με την κόρη της. «Πίστευα πως δεν είμαι φτιαγμένη για μαμά. με τον Γαβριήλ έπαψε να με τρομάζει», αναφέρει.

Άρα ήταν κάτι που σου το ξύπνησε ο σύντροφός σου.

Ναι, κι αυτό σταδιακά. Ξεκινήσαμε από το «εγώ παιδί δεν θέλω να κάνω, είμαι μια χαρά και μόνη στο σπίτι μου» για να πάμε στο «μπορεί να μην είμαι και τόσο καλά μόνη στο σπίτι μου», πριν προχωρήσουμε στο «δεν με τρομάζει πια η ιδέα ενός παιδιού» και καταλήξουμε στην επιθυμία για ένα παιδί.

Πώς είναι η ζωή με τη μικρή Ελένη;

Ό,τι έχω κοροϊδέψει στη ζωή μου το έχω λουστεί. Γελούσα με τις μαμάδες που θεωρούσα πως κάνουν σαν χαζές για τα παιδιά τους και τα βλέπουν καταπληκτικά και υπέροχα κι έγινα ακριβώς αυτό. Έχω λατρεία για το πλάσμα αυτό. Τη βλέπω και λιώνω. Της λέω «Ελένη μου, πώς γίνεται να είσαι τόσο όμορφη και τόσο έξυπνη και τόσο καλό παιδάκι;». Είναι και η ιδιοσυγκρασία της τέτοια που πλέον με κοροϊδεύει, γελάει, μου βγάζει τη γλώσσα και μου λέει «έλα, βρε μαμά!».

Ελένη είναι το όνομα της μαμάς σου;

Όχι, είναι το όνομα της μητέρας του Γαβριήλ, που μου έχει σταθεί σαν μάνα. Την αγαπώ πολύ, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Οι γονείς του Γαβριήλ, η Ελένη και ο Γιώργος, είναι απίστευτα δοτικοί, έχουν δώσει όλο τους το είναι στη μικρή μας, όπως και στα άλλα εγγόνια τους, και με την ίδια ζεστασιά έχουν αγκαλιάσει και μένα. Η μαμά του Γαβριήλ ήταν εκεί για μένα σε κάθε δύσκολη στιγμή και μπορώ να σου πω πως ακόμα κι αν έχω κάποιο παράπονο με τον γιο της, αν κάτι έχει συμβεί μεταξύ μας, αισθάνομαι την άνεση να της το πω. Τους γονείς του Γαβριήλ θα τους έκανα παρέα ανεξαρτήτως εκείνου. Επίσης, αν δεν ήταν η μαμά του, θα ήταν πολύ δύσκολο να αφήσω ένα μωρό 4 μηνών και να γυρίσω στη δουλειά. Δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο πως η μητέρα του άντρα σου θα σου βάλει πλάτη για να συνεχίσεις να κυνηγάς το επαγγελματικό σου όνειρο και την επιβίωσή σου.

Έχεις πει πως θα θέλατε ένα ακόμα παιδάκι.

Ναι, θα το θέλαμε πολύ. Όχι εμμονικά. Αλλά αν τα φέρει έτσι η ζωή και έρθει στο σπίτι μας ένα ακόμα μωράκι, αυτό θα με κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Είσαι αυστηρή μαμά;

Καθόλου. Έχουμε διαφορετικά σημεία στα οποία επιμένουμε με τη μικρή ο Γαβριήλ και εγώ. Εκείνος την οριοθετεί πολύ περισσότερο στα θέματα της καθημερινότητας, της διατροφής. Εγώ αγχώνομαι περισσότερο με τα θέματα της εκπαίδευσης, του σχολείου, των δραστηριοτήτων. Μοιάζουν και πολύ μπαμπάς και κόρη, οπότε κοντράρονται πιο έντονα. Πέρα από την εμφάνιση, που είναι ολόιδιοι, έχουν και τον ίδιο χαρακτήρα!

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024