
Όταν έπεσαν τα φώτα του… «Τούνελ»
Το απρόοπτο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», δεν επηρέασε καθόλου την πολύπειρη Αγγελική Νικολούλη.
Ένα απρόοπτο συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο MEGA, κάτι που ωστόσο δεν ενόχλησε την έμπειρη Αγγελική Νικολούλη.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το περιστατικό που ερευνά το «Φως στο Τούνελ» στην Αργαλαστή, με το θάνατο του Δημήτρη Κουτλάγκα, τα φώτα στο στούντιο της εκπομπής έπεσαν.
Όπως σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη, η Ανάσταση έγινε και η ίδια είπε το «Χριστός Ανέστη» στην έναρξη της εκπομπής.
«Δεύτε λάβετε φως» ανέφερε στη συνέχεια και ζήτησε από όλους τους συμμετέχοντες να συνεχίσουν κανονικά την εκπομπή. «Φως στο Τούνελ είναι και συνεχίζουμε κανονικά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
- Κολομβία: Συλλαμβάνεται βασικός ύποπτος για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση του Σαββάτου
- Τραμπ: Δίωξη για απειλή κατά της ζωής του με μια φωτογραφία στον πρώην διευθυντή του FBI
- Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον της OpenAI και της Microsoft – Διεκδικεί αποζημίωση 150 δισ. δολαρίων
- Αϊτή: Αποχωρούν οι τελευταίοι κενυάτες αστυνομικοί
- Κόσοβο: Διαλύεται η Βουλή – Διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών εντός 45 ημερών
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ