X Factor – Chair challenge: Αυτή είναι η τελική τετράδα του Στέλιου Ρόκκου
O Στέλιος Ρόκκος κλήθηκε να πάρει τις πιο δύσκολες αποφάσεις και να επιλέξει τους τέσσερις από τους δέκα διαγωνιζόμενους της ομάδας του που διαθέτουν τον παράγοντα Χ για να περάσουν στην τελική φάση.
Tο Chair Challenge στο X Factor συνεχίζεται, και εχτές ήταν η σειρά του Στέλιου Ρόκκου να διαλέξει την ομάδα του!
O Στέλιος Ρόκκος κλήθηκε να πάρει τις πιο δύσκολες αποφάσεις και να επιλέξει τους τέσσερις από τους δέκα διαγωνιζόμενους της ομάδας του που διαθέτουν τον παράγοντα Χ για να περάσουν στην τελική φάση.
Έπειτα από ανατροπές και εναλλαγές διαγωνιζόμενων στις καρέκλες του chair challenge, που κράτησαν στα ύψη την αγωνία, ο Στέλιος Ρόκκος αποφάσισε να προχωρήσει στα lives με τους JCJO, Decho, Έλενα Παναγιωτίδου και Θάνο Λάμπρου.
Την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 22:00 στο MEGA, στο επόμενο chair challenge του «X Factor», είναι η σειρά του Χρήστου Μάστορα να ξεχωρίσει τη δική του τελική τετράδα.
Οι εμφανίσεις των 4 διαγωνιζόμενων που πέρασαν στα lives
Ο JCJO ήταν συγκλονιστικός στην ερμηνεία του «Make It Rain» του Foy Vance:
Η Έλενα Παναγιωτίδου παρουσίασε με την κιθάρα της μια μαγευτική εκτέλεση του «Εμένα να ακούς» του Νίκου Οικονομόπουλου:
Οι Decho ξεσήκωσαν με το «Στης εκκλησιάς την πόρτα» του Μάνου Πυροβολάκη:
Ο Θάνος Λάμπρου ξεδίπλωσε για μία ακόμη φορά την εκφραστική φωνή του με το «Sign of the Times» του Harry Styles:
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]
- Super League 2: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ



