Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 3-0: «Κλειδώνει» το Europa League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 3-0: «Κλειδώνει» το Europa League

Αφού απέτυχε να διεκδικήσει την τετράδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδό της στο Europa League με το άνετο 3-0 επί της Μπρέντφορντ. Έφτασε τα 50 γκολ με τους «κόκκινους διαβόλους» ο Μπρούνο, Ρονάλντο και Βαράν οι άλλοι δύο σκόρερ.

Ο ένας βαθμός στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος έθεσε νοκ-άουτ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη «μάχη» της τετράδας. Κόντρα στην Μπρέντφορντ η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έψαχνε την επιστροφή στις νίκες για να διασφαλίσει έστω την έξοδό της στο Europa League, κάτι που πέτυχε με το άνετο 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Στο +6 από την έβδομη Γουέστ Χαμ πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» που έχουν όμως ένα παιχνίδι παραπάνω, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Premier League. Tα 50 γκολ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ έφτασε ο Μπρούνο Φερνάντες που άνοιξε το σκορ, με τους Ρονάλντο και Βαράν να πετυχαίνουν τα άλλα δύο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 9′ συγκεκριμένα, ο Ελάνγκα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπρούνο με τελείωμα στην κίνηση έκανε το 1-0. Το ματς είχε καλό ρυθμό και στο 22′ η Μπρέντφορντ «άγγιξε» την ισοφάριση όταν από εξαιρετική σέντρα του Έρικσεν ο Τόνεϊ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 31′ οι Ρονάλντο και Μάτα έκρυψαν την μπάλα, με τον Ισπανό να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Κριστιάνο σκόραρε από σέντρα του Μάτα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ.

Ο Πορτογάλος πάντως δεν έμεινε… παραπονεμένος αφού στο 61′ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. Προηγουμένως η Μπρέντφορντ είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, αλλά Έρικσεν και Τόνεϊ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ντε Χέα.

Το τελικό 3-0 έγραψε ο Βαράν στο 72′ με υπέροχο γυριστό μετά από εκτέλεση κόρνερ. Μετά το 3-0 άρχισαν να αποχωρούν οπαδοί της Γιουνάιτεντ ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση της ομάδας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Νταλότ, Τέλες, Βαράν, Μάτα (75’ Καβάνι), Μάτιτς (71’ Φρεντ), Μπρούνο Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Ελάνγκα (75’ Τζόουνς), Ρονάλντο

Μπρέντφορντ: Ραγιά, Γάνσον, Χένρι, Αγέρ, Σόρενσεν, Ρούρσλεφ, Έρικσεν, Νόργκααρντ (71’ Γένσεν), Γιάνελτ (71’ Ντασίλβα), Εμπεουμό (76′ Γουϊσά), Τόνεϊ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024