ΑΕΚ: Έφτασε στην Τούμπα ο Αλμέιδα για να δει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έφτασε ο Ματίας Αλμέιδα.
Στην Τούμπα για να πάρει μια πρώτη… γεύση από την ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές του υπάρχον ρόστερ έφτασε ο Ματίας Αλμέιδα.
Ο Αργεντινός προπονητής ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την Ένωση, αφού υπογράψει το συμβόλαιο του (2+1 χρόνια) έφτασε χθες στην Αθήνα και σήμερα ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη ώστε να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Αλμέιδα έφτασε μαζί με τον μάνατζερ του στην Τούμπα, όπου τους υποδέχτηκαν οι Ασλανίδης, Κοσμάς και Παπαδημητρίου.
Αφού λήξει το παιχνίδι, ο Αργεντινός αναμένεται να διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και να παραμείνει στην πόλη μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητριου, με την επιστροφή τους στην Αθήνα να έχει προγραμματιστεί για αύριο.
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»
- Μπακς – Σέλτικς 101-133: Νέος διασυρμός για τα «Ελάφια» χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442