Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις οι φοιτητές που αντιδρούν με την αστυνομική παρουσία εντός του campus του ΑΠΘ, η οποία τις τελευταίες δυο εβδομάδες ισχυροποιήθηκε, καθώς είναι σε εξέλιξη εργασίες κατασκευής βιβλιοθήκης στο πρώην Στέκι Βιολογικού, στη ΣΘΕ.
Λίγο μετά τις 11:00, δεκάδες μέλη φοιτητικών συλλόγων συγκεντρώθηκαν έξω από την Πρυτανεία του ΑΠΘ κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομιοκρατίας στο πανεπιστημιακό ίδρυμα.
Σε λίγη ώρα, δε, αναμένεται νέα συγκέντρωση και πορεία μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, εντός του campus.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.