Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα την μάνα μου»
Σοκάρει η αποκάλυψη της παρουσιάστριας
Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της.
Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και στην κακοποίηση της μητέρας της.
«Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου. Ήμουν ένα παιδί και βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα, ήμουν παιδί κάτω στο πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί την σκότωνε μπροστά μου και πήρα την μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία», είπε.
Και συμπλήρωσε: «Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα εγώ ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε την μάνα μου, ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες, σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα».
https://youtu.be/j2-wZmwaicE
- Όταν ο Tζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε στη Neverland του Μάικλ Τζάκσον
- Μπορεί να αποφευχθεί η ύφεση στην παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ στη Μέση Ανατολή;
- Έγραψε ιστορία ο Ιγκόρ Τιάγκο – Φανταστική επίδοση από τον Βραζιλιάνο στράικερ της Μπρέντφορντ
- Hampstead hoax: Κατήγγειλαν τον πατέρα τους για παιδοφιλία αλλά ήταν ψέμα – Η υπόθεση που δίχασε το διαδίκτυο
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Μακάριο Λαζαρίδη – Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος σε υπουργείο χωρίς πτυχίο
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ
- Όχι άλλο πόλεμο! Όταν η πολεμική ειδησεογραφία μάς κάνει τα νεύρα κουρέλια
- Νέες απειλές Τραμπ: «Θα καταστραφεί όποιο πλοίο πλησιάσει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442