Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάσχα στο χωριό: Τι πρέπει να ξέρεις πριν «φουλάρεις» το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου

Πάσχα στο χωριό: Τι πρέπει να ξέρεις πριν «φουλάρεις» το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου

Ποτέ το ερώτημα των καυσίμων δεν ήταν τόσο καυτό – και ποτέ δεν είχε πιο σαφείς απαντήσεις

Καθώς ο Απρίλιος προχωρά, η εκδρομική σου διάθεση ανεβαίνει. Ίσως έχεις ήδη επιλέξει τον πασχαλινό σου προορισμό, ίσως ακόμη διατηρείς ανοιχτές τις επιλογές σου, είναι σίγουρο, όμως, ότι θέλεις να ξεφύγεις για λίγο από την πόλη και τους ρυθμούς της. Άλλο ένα πράγμα που είναι σίγουρο; Χρειάζεσαι καύσιμα που να είναι αξιόπιστα, αλλά και να σε βοηθούν να κάνεις οικονομία, να ενισχύουν την απόδοση του κινητήρα σου, αλλά και να προστατεύουν το περιβάλλον. Δύσκολος γρίφος; Με τα καύσιμα νέας γενιάς Crystal Next από την ελίν, η λύση του γίνεται ευκολότερη από ποτέ.

Η ελίν είναι γνωστή στο χώρο των καυσίμων για την έμφαση που δίνει στην ποιότητα των προϊόντων της. Και η σειρά προηγμένων καυσίμων Crystal Next έχει σχεδιαστεί ακριβώς επάνω σε αυτές τις αρχές, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες σου, διασφαλίζοντας την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα σου. Παράλληλα, τα καύσιμα νέας γενιάς Crystal, σου επιτρέπουν να κάνεις εξοικονόμηση στην κατανάλωση και κρατούν σε φόρμα τον μηχανολογικό σου εξοπλισμό – οφέλη αποδεδειγμένα μέσω δοκιμών σε εργαστηριακές και σε πραγματικές συνθήκες, κατά τη διάρκεια των οποίων διανύθηκαν χιλιάδες χιλιόμετρα με διαφορετικούς τύπους οχημάτων*.

Έτσι, είτε το αυτοκίνητό σου κινείται με βενζίνη, είτε με diesel, αποτελούν την ιδανική πρόταση για τις μεγάλες αποστάσεις που θα διανύσεις τις ημέρες του Πάσχα.

Diesel Crystal Next: Σφαιρική φροντίδα του κινητήρα σου

Εξοικονόμηση καυσίμου 10%** δεν είναι και λίγη, έτσι δεν είναι; Ειδικά αυτή την περίοδο, είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να κάνεις πολλά παραπάνω δωρεάν χιλιόμετρα και να μειώσεις τα έξοδά σου, από το πρώτο κιόλας γέμισμα. Και μακροπρόθεσμα, η επιλογή του Diesel Crystal Next είναι ακόμη πιο ευεργετική για τον προϋπολογισμό σου, αφού εκτός των άλλων, το καύσιμο νέας γενιάς προστατεύει τον κινητήρα σου από μια απειλή που ίσως δεν έχεις καν στο μυαλό σου – αλλά αυτό δεν την καθιστά και λιγότερο σημαντική.

Το Diesel Crystal Next, χάρη στη μοναδική του σύνθεση, η οποία δεν περιέχει βιοκτόνα, δρα κατά των προβλημάτων που δημιουργεί η βακτηριακή  επιμόλυνση. Συγκεκριμένα, διασπά αποτελεσματικά την κόλλα που συγκρατεί την αποικία των βακτηρίων και με τον τρόπο αυτό απομονώνει και διασκορπίζει τους μικροοργανισμούς. Και ταυτόχρονα, προλαμβάνει τη δημιουργία νέων μολύνσεων, αφού δεν επιτρέπει στα βακτήρια να κολλήσουν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν λάσπη. Έτσι, με την επιλογή του Diesel Crystal Next κάνεις διαδρομές με ασφάλεια, μειώνοντας τα έξοδα συντήρησης του κινητήρα.

Εκτός από την υγεία του αυτοκινήτου σου, φροντίζει και για την υγεία όλων μας: η σύνθεσή του, βελτιώνει την καύση και εκπέμπει λιγότερη αιθάλη, καθιστώντας το λιγότερο επιβλαβές για το περιβάλλον.

Unleaded Crystal Next: Εξοικονόμηση, ισχύς και περιβαλλοντική συνείδηση

Η κορυφαία επιλογή για σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου και επιδόσεις ώστε το αυτοκίνητο σου να σε εκπλήξει. Η Unleaded Crystal Next σου επιτρέπει έως και 8%*** εξοικονόμηση καυσίμου, αλλά και μεγαλύτερη ισχύ. Η μοναδική της φόρμουλα συμβάλλει στη μέγιστη απόδοση και προστασία του κινητήρα με αύξηση της ιπποδύναμης ακόμα και από τις πολύ χαμηλές στροφές.

Άλλο ένα μεγάλο plus; Η βελτίωση της επιτάχυνσης έως 5,8% που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς πιο γρήγορες προσπεράσεις, για μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια και ευελιξία από ένα καύσιμο με ισχυρή αντιρρυπαντική δράση, έως και 32% πιο καθαρό από την απλή βενζίνη.

Extra tip: Πόντοι που κάνουν τη διαφορά

Κατά πάσα πιθανότητα ήδη έχεις ακούσει για το Πρόγραμμα Συλλογής Δώρων «ελίν up επιβράβευση», το πιο καινοτόμο και ευέλικτο πρόγραμμα επιβράβευσης καταναλωτών που σου δίνει πόντους σε κάθε γέμισμα σε πρατήρια ελίν. Αν όχι, η ιδέα είναι απλή: κάθε συναλλαγή μέσω κάρτας ή κινητού μεταφράζεται σε πόντους, τους οποίους στη συνέχεια μπορείς να εξαργυρώσεις σε δωροεπιταγές ή χρήσιμα δώρα. H ελίν έχει δημιουργήσει το app «elin up επιβράβευση» που σου επιτρέπει να αγοράζεις καύσιμα μέσω smartphone, ανέπαφα, άνετα και με ασφάλεια, ενώ παράλληλα, σου επιτρέπει να βλέπεις τους πόντους, τις συναλλαγές, τις δωροεπιταγές σου και τα δώρα που μπορείς να επιλέξεις.

Επιλέγοντας καύσιμα Crystal, η ελίν σε επιβραβεύει διπλά, προσφέροντάς σου τους διπλάσιους πόντους σε κάθε γέμισμα, πέρα από όλα τα υπόλοιπα προνόμια του προγράμματος. Ενδεικτικά, κάθε οδηγός που συμμετέχει στο «ελίν up επιβράβευση» κερδίζει πόντους όχι μόνο από την αγορά καυσίμων, αλλά και από άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες στα συνεργαζόμενα πρατήρια ελίν, όπως το πλύσιμο του αυτοκινήτου του, τα λιπαντικά της ελίν, αλλά ακόμη και τα σνακ και τον καφέ που θα χρειαστεί για το δρόμο.

Μάθε τα πάντα για τα καύσιμα νέας γενιάς Crystal Next της ΕΛΙΝΟΙΛ εδώ.

*Ford Ranger, Mercedes GLA, Mercedes VITO, Renault Master, Mercedes Atego.
**Έκθεση 220/20 (26.3.2020) του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον τύπο και την κατάσταση του οχήματος, τις συνθήκες οδήγησης, την επιλεγμένη διαδρομή κτλ.
*** LAT/AUTH Report No 19.RE.0067.V1, 22/04/2019.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024