Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Drag Queen: Της αρνήθηκαν την πρόσβαση σε νυχτερινό κέντρο λόγω της εμφάνισής της

Drag Queen: Της αρνήθηκαν την πρόσβαση σε νυχτερινό κέντρο λόγω της εμφάνισής της

Στο Hotel Ερμού βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η ΔουKissa. Ωστόσο, η γνωστή Drag Queen δεν κατάφερε να εισέλθει στο μαγαζί

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην πόρτα του μαγαζιού της αρνήθηκαν την είσοδο λόγω της (drag) εμφάνισής της.

Η καταγγελία

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔουKissα θα συναντούσε μία παρέα φίλων της που είχε κάνει κάνει κράτηση και βρισκόταν ήδη μέσα στο μαγαζί και που μετά το περιστατικό αποχώρησε.

Η Άννα Βίσση, που στέκεται χρόνια τώρα στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας ότι και η ίδια το έμαθε μετά την καταγγελία. Μάλιστα η ίδια αναφέρει εάν το γνώριζε θα φρόντιζε αυτός που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024