Νίκη Λυμπεράκη: «Ρωτούσα τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στους διαδρόμους για την Ρούλα Πισπιρίγκου»
«Αυτή η ανθρώπινη απορία που προφανώς δεν ακολουθεί τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας γιατί πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας...»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.
Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε τόσο στην τρομακτική επικαιρότητα με την υπόθεση στην Πάτρα όσο και στην ηρεμία που της προσφέρει ο γιος της.
Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Λυμπεράκη εξομολογήθηκε πως «αυτό που με σοκάρει στην υπόθεση της Πάτρας είναι πως δεν μεταβολίζεται όλο αυτό. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Δεν είναι ότι σε σοκάρει κάτι επειδή είσαι δημοσιογράφος ή επειδή είσαι μαμά… Είναι ότι είσαι μπροστά σε μια πραγματικότητα πιθανότατα, γιατί όλο αυτό είναι σε εξέλιξη, που δεν μπορείς να την χωρέσεις μέσα σου».
«Ρωτούσα τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στους διαδρόμους»
«Συναντούσα τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στους διαδρόμους του MEGA και τον ρωτούσα αν το έκανε αυτή. Αυτή η ανθρώπινη απορία που προφανώς δεν ακολουθεί τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας γιατί πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Θέλω να πω όμως ότι ανθρώπινα και εμείς μεταξύ μας είχαμε αυτή την απορία και αυτή την αγωνία.. Αυτή την ανάγκη να μην είναι έτσι» είπε.
«Όταν πάω στο σπίτι ζω την χαρά της ζωής μου! Δεν θέλω να φανεί σαν να το διαφημίζω, αλλά μπαίνω στο σπίτι και βλέπω ένα χαλί γεμάτο παιχνίδια… Δεν σε αφήνει η Σόφη η καμηλοπάρδαλη να σκεφτείς τα χάπια ιωδίου! Στην τηλεόραση του σπιτιού παίζει συνεχώς η Πέπα το γουρουνάκι» συμπλήρωσε με γλυκύτητα η Νίκη Λυμπεράκη για τον ερχομό του γιου της στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.
Δείτε όσα είπε
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Η Σενεγάλη καταγγέλλει το Μαρόκο πριν από τον τελικό
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του

