Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη Λυμπεράκη: Δεν πιστεύω στις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση

Νίκη Λυμπεράκη: Δεν πιστεύω στις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση

Η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για τον έρωτα που έχει με τον γιο της

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία μίλησε για την απαιτητική επικαιρότητα, το «ανθρωποφαγικό» Twitter, και τη λατρεία στο γιο της!

«Είναι μια βαριά περίοδος, προφανώς και έχει δημοσιογραφικές προκλήσεις, αλλά θα προτιμούσαμε ως άνθρωποι να περνάμε μια αδιάφορη περίοδο. Το θέμα με τους θανάτους των τριών παιδιών δε “μεταβολίζεται”. Δε μας σοκάρει μόνο ως γονείς, ή δημοσιογράφους. Είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί σαν τη χωρέσεις. Συναντούσα στους διαδρόμους του MEGA το Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον ρωτούσα αν το έκανε η μητέρα. Όλοι είχαμε την αγωνία και την ανάγκη να μην το έκανε η μάνα. Η αυξημένη ανησυχία με τον πόλεμο είχε να κάνει με την αγωνία που περάσαμε για τα πυρηνικά. Με ρωτούσαν οι φίλοι μου αν πρέπει να πάρουν χάπια ιωδίου», είπε η γνωστή δημοσιογράφος για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

«Δεν κατανοώ να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση στην τηλεόραση. Υπάρχουν εκπομπές που ασχολούνται με τη ροή της καθημερινότητάς μας. Οι άνθρωποι τις ψυχαγωγίας έχουν σηκώσει τεράστιο βάρος τα τελευταία χρόνια. Δε θεωρώ ότι κάποιοι είναι για τα σοβαρά και κάποιοι για τα χαρωπά», σχολίασε η ίδια για το διαχωρισμό ανάμεσα σε ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές στο χώρο της τηλεόρασης.

Μιλώντας για το γιο της η Νίκη Λυμπεράκη στάζει μέλι!

«Όταν γυρίζω σπίτι ζω τη χαρά της ζωής με το μωρό μου. Μπαίνω στο σπίτι και βλέπω το χαλί γεμάτο παιχνίδια. Έχω μάθει όλα τα επεισόδια της Πέππας. Δεν έχει πει μαμά ο γιος μου, λέει μόνο Πέππα. Είμαι χαζομαμά, και ερωτευμένη με το γιο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη σχέση της με τα social media, η ίδια εξήγησε ότι «Το Twitter δε μου αρέσει. Μου φαίνεται πολύ ανθρωποφαγικό, είναι σαν να υπάρχει για να πλακωνόμαστε. Δε θέλω να πλακώνομαι. Σε αρνητικά αλλά κόσμια σχόλια εννοείται ότι θα απαντήσω».

«Στα νιάτα μου ήμουν πολύ επιμελής. Δε χρειαζόταν να μου πει κανείς να κάτσω να διαβάσω. Έκανα ό,τι κάνει κάθε κανονικός άνθρωπος. Στο σχολείο έκανα κοπάνες, απλά ήμουν απουσιολόγος πολλά χρόνια και ήταν λίγο δύσκολο. Στις κοπάνες πήγαινα στον Πειραιά», είπε κλείνοντας για τα παιδικά και νεανικά της χρόνια.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024