Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεταγραφική βόμβα: Προφορική συμφωνία Ρεάλ – Εμπαπέ και πριμ υπογραφής 100.000.000 ευρώ

Μεταγραφική βόμβα: Προφορική συμφωνία Ρεάλ – Εμπαπέ και πριμ υπογραφής 100.000.000 ευρώ

Τελειωμένη υπόθεση θεωρεί ο ξένος Τύπος τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, και μάλιστα με απίθανα χρήματα για το γάλλο σούπερ σταρ

Την ώρα που η ποδοσφαιρική Ευρώπη, και ειδικά οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένει με αγωνία την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ σχετικά με το μέλλον του, ο νεαρός επιθετικός συνεχίζει να κάνει την… δουλειά του.

Ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε χατ-τρικ στην εμφατική νίκη των Παριζιάνων επί της Κλερμόν με 6-1 και παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, λίγες εβδομάδες πριν ανακοινώσει την επιλογή του.

«Δεν έχω αποφασίσει. Σκέπτομαι, υπάρχουν νέα στοιχεία και υπάρχουν πολλές παράμετροι. Δε θέλω να κάνω λάθος. Ξέρω ότι για αρκετούς είναι λίγο αργά, αλλά το συζητώ καθημερινά. Εάν είχα αποφασίσει, θα το έλεγα. Δε λογοδοτώ σε κανέναν, είναι προσωπική επιλογή. Στα καλά και στα κακά πράγματα που κατάφερα να κάνω, πάντα πίστευα αυτό που έκανα, δε χρειάζεται να κρυφτώ, δε σκότωσα κανέναν. Παίρνω το χρόνο μου, θέλω να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση» είχε δηλώσει πρόσφατα ο Εμπαπέ στο μικρόφωνο του Prime Video.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ιταλικού Τύπου, ο πρώτος σκόρερ και πασέρ του γαλλικού πρωταθλήματος, με 28 γκολ και 20 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ήδη έλθει σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Μαδριλένοι είναι πεπεισμένοι πως αυτή η προφορική συμφωνία θα μετατραπεί σύντομα σε υπογραφή συμβολαίου.

Στα σχετικά ρεπορτάζ γίνεται λόγος για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή να κυμαίνονται κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το πριμ υπογραφής εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024