Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αριστερό… χέρι του κ. Στουρνάρα

Το αριστερό… χέρι του κ. Στουρνάρα

Ο κεντρικός τραπεζίτης θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας της Ελλάδος και η ομιλία του αναμένεται να έχει …ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Θα έχει ενδιαφέρον η ομιλία του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα (σήμερα) στη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας της Ελλάδος. Και ξέρετε γιατί; Επειδή έχει συμμετοχή στη συγγραφή της ομιλίας και ο νέος σύμβουλος του κ. διοικητή, Γιώργος Χουλιαράκης.

Όπως μαθαίνω η ομιλία του κ. Στουρνάρα γράφτηκε στη Διεύθυνση Μελετών με την οποία συνεργάζεται ο κ. Χουλιαράκης και έτυχε επεξεργασίας από το Συμβούλιο Νομισματικής Πολιτικής. Ίσως δούμε αλλαγές στο ύφος και στο περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Στουρνάρα τη στιγμή που συμμετέχει σε αυτήν και ο κ. Χουλιαράκης, πρώην υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.

Τώρα δεν γνωρίζω εάν και στις ομιλίες του Διοικητή στο φόρουμ των Δελφών την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχει και εκεί συμμετοχή ο κ. Χουλιαράκης δίνοντας μια αριστερή πινελιά, ωστόσο δεν αποκλείεται αφού είναι σύμβουλος του κεντρικού τραπεζίτη με γραφείο μάλιστα στον ίδιο όροφο με τον κ. Στουρνάρα. Πάντως, σας ενημερώνω ότι σταθεροί λογογράφοι του κεντρικού τραπεζίτη παραμένουν οι Μαρία Αλμπάνη και Γιώργος Χονδρογιάννης, αμφότεροι οικονομολόγοι και βασικοί σύμβουλοι του διοικητή.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024