ΚΚΕ: Ντροπή για τα κόμματα του νατοϊκού τόξου το χειροκρότημα στους ναζί του «Αζόφ»
Για «απόλυτη δικαίωση» της στάσης του ΚΚΕ να μην παρίσταται στην συνεδρίαση κάνει λόγο ο Περισσός
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί το ΚΚΕ για τους παρόντες βουλευτές και κόμματα στην ελληνική βουλή κατά την ομιλία Ζελένσκι και ιδίως την ομιλία του ουκρανού νεοναζί του τάγματος Αζόφ, τονίζοντας ότι «ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή».
Μάλιστα το ΚΚΕ που απείχε από τη συνεδρίαση διαφωνώντας με την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάνει λόγο για «απόλυτη δικαίωση» της στάσης του ΚΚΕ να μην παρίσταται στην συνεδρίαση.
«Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη βουλή και την ομιλία Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!».
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
