Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Εστελνε λουλούδια στον εαυτό της» - Απίστευτες μαρτυρίες για τον κόσμο «που είχε πλάσει γύρω της» η Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Εστελνε λουλούδια στον εαυτό της» – Απίστευτες μαρτυρίες για τον κόσμο «που είχε πλάσει γύρω της» η Πισπιρίγκου

Απίστευτες αποκαλύψεις για τις εμμονές που είχε μαζί του η Ρούλα, έκανε ένας άνδρας που γνώριζε την κατηγορούμενη μητέρα από την ηλικία των 14 χρόνων.

Νέες αποκαλύψεις για την προσωπικότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου έρχονται στο φως, μέσα από τη μαρτυρία γνωστού της 33χρονης, την οποία γνώριζε από έφηβη και όπως αναφέρει, είχε «εμμονή» μαζί του.

Όπως υποστήριξε ο μάρτυρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου φανταζόταν και έγραφε στο ημερολόγιό της πως οι δύο τους έχουν συνάψει σχέση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φήμη, πράγμα που δημιούργησε προβλήματα στον άνδρα.

Περίεργες κινήσεις

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο εν λόγω άνδρας είχε γνωρίσει την Ρούλα, όταν εκείνη ήταν 14 ετών. Όταν ο ίδιος σπούδαζε αργότερα σε Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έπαιζε ποδόσφαιρο, η 17χρονη τότε Ρούλα τον προσέγγισε για να κάνουν σχέση.

Ωστόσο, εκείνος δεν ήθελε. Από τότε, αναφέρει ο μάρτυρας, άρχισε να δέχεται περίεργες κινήσεις από την ίδια, τηλεφωνήματα με αποκρύψεις, αλλά και απειλητικά μηνύματα.

«Τα έχει γράψει όλα στο ημερολόγιο της»

«Δυστυχώς τη συγκεκριμένη τη γνωρίζω από μικρό κορίτσι 14 χρονών. Από τότε έζησα μια περίεργη κατάσταση όπου με καλούσαν με απόκρυψη όλη μέρα και κανένας δεν μιλούσε. Ανακάλυψα πως ήταν αυτή και θεώρησα πως απλά επειδή ήμουν πολλές ώρες με τον θείο της το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε. Άλλαξα αριθμό κινητού αλλά μετά πάλι από λίγο καιρό ξανά το ίδιο με τις κλήσεις απόκρυψης. Μίλησα τελικά στον προπονητή μου και του λέω συμβαίνει αυτό και μετά ηρέμησε η κατάσταση», δήλωσε αρχικά ο άνδρας.

«Αλλαξα αριθμούς»

«Μετά σχεδόν από 2 χρόνια άλλαξα και τρίτη φορά αριθμό. Είδα κι απόειδα και μια μέρα με καλεί η μητέρα της και μου λέει πως πρέπει να μου μιλήσει επειγόντως μαζί μου για την κόρη της. Έρχεται στο σπίτι μου και μου λέει αν έχω κάνει κάτι μαζί της, της λέω «φυσικά και όχι, τι είναι αυτά που λέτε;». Μου λέει τα έχει γράψει όλα στο ημερολόγιο της, πώς ήταν η πρώτη της φορά μαζί σου στο σπίτι σου και έχω δει και τα λουλούδια που της έστειλες με καρτούλα που έλεγε: «Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που ζήσαμε, με αγάπη». Το σοκ μου μεγάλο γιατί πλέον κατάλαβα πως εκείνος ο ενθουσιασμός, πλέον, ήταν εμμονή και δεν ξέρω τι άλλο ψυχικό νόσημα μπορεί να θεωρηθεί», συνέχισε.

«Είχε θέματα»

«Το πρόβλημα είναι ότι προπονητής και γείτονες πίστευαν πως όντως είχα κάνει κάτι μαζί της και δεν μου μιλούσαν και όλοι με έδειχναν με αποτέλεσμα να αλλάξω γειτονιά! Αυτά δεν τα ξέρουν ούτε οι γονείς μου. Από τότε είχε θέματα λοιπόν…», κατέληξε ο μάρτυρας.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024