Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη: «Είμαι πεπεισμένος ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα»

Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη: «Είμαι πεπεισμένος ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα»

Τι είπε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης, η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, μετά τα γραφεία της ανακρίτριας όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, μετέβη συνοδεία αστυνομικών στο γραφείο της Αγγελικής Νικολούλη στο MEGA.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης στην συνέντευξή του υποστήριξε αυτά που είχε πει νωρίτερα και στους δημοσιογράφους.

Από την μία δηλαδή είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία πολύ καλή μάνα η οποία φρόντιζε τα παιδιά της και ήταν σε όλα τυπική και από την άλλη ισχυρίστηκε πως από τη στιγμή που είδε τα στοιχεία, πείστηκε 1000% ότι η σύζυγός του σκότωσε την Τζωρτζίνα.

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

Σε δηλώσεις του χθες εξερχόμενος της ανακρίτριας ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε πως «είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα – υπόδειγμα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μου είχε δώσει κανένα δείγμα, είμαστε σοκαρισμένοι, είμαστε συνεργάσιμοι με τις αρχές».Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι τώρα υπήρχαν δύο ιατροδικαστικές εξετάσεις που δεν έδειχναν εγκληματολογική ενέργεια.

Παράλληλα, διέψευσε τα περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, ενώ αναφερθείς στο θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, δήλωσε ευχαριστημένος που οι αρχές ερευνούν το θέμα «για να φανεί η αλήθεια».

Ερωτηθείς αν η Ρούλα Πισπιρίγκου του έχει τηλεφωνήσει, ο ίδιος παραδέχτηκε πως την πρώτη φορά τής απάντησε στο τηλέφωνο, ενώ μετά όχι.

«Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα και πολλά, δεν έχω να της πω κάτι» κατέληξε.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024