Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η καθηγήτρια εγκληματολογίας για τα σεμινάρια που παρακολούθησε η 33χρονη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η καθηγήτρια εγκληματολογίας για τα σεμινάρια που παρακολούθησε η 33χρονη

Εκατοντάδες είναι αυτοί που παρακολούθησαν τον κύκλο του σεμιναρίου εγκληματολογίας που διοργάνωσε το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η καθηγήτρια εγκληματολογίας κ. Ευσταθία Λαμπροπούλου ξεκαθαρίζει το τοπίο

Από αρκετά νωρίς στην υπόθεση της Πάτρας έγινε γνωστό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολούθησε σεμινάριο εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ δεν έλειψαν κι αυτοί που προσπάθησαν να συνδέσουν την εν λόγω κίνηση με τις φερόμενες πράξεις της κατηγορουμένης 33χρονης.

Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Ευσταθία Λαμπροπούλου, η οποία δίδασκε στο σεμινάριο που παρακολούθησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην ΕΡΤ, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο γύρω από το συγκεκριμένο σεμινάριο.

Συγκεντρώνει ευρύτερο ενδιαφέρον

“Μέχρι τώρα το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1.500 άτομα, κυρίως δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, ψυχίατροι και όσοι έχουν πριν κάποια σχετική εκπαίδευση. Δεν είναι όμως εξαίρεση η 33χρονη. Το παρακολουθούν και φοιτητές λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχουν τα μαθήματα. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε έναν άνθρωπο, ούτε να τον ενοχοποιήσουμε επειδή παρακολουθεί τα συγκεκριμένα μαθήματα” εξήγησε η κα Λαμπροπούλου τονίζοντας ότι η κατηγορούμενη έχει μια ειδίκευση, μια ειδικότητα, έχει τελειώσει ένα ΤΕΙ.

Δεν έγινε καμία αναφορά σε ουσίες

Η ίδια δεν γνωρίζει την 33χρονη, καθώς όπως είπε, τα μαθήματα είναι online και έτσι δεν υπάρχει προσωπική επαφή. Ξεκαθάρισε πως στο σεμινάριο αυτό αναλύονται μία σειρά από ζητήματα όπως οι κοινωνικές προεκτάσεις των εγκλημάτων ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ουσίες.

“Δεν κάνουμε τέτοια αναφορά σε ουσίες. Ιδιαίτερα η κεταμίνη δεν είναι εύκολα διαθέσιμη, ούτε τα νοσοκομεία έχουν στη διάθεσή τους μεγάλες ποσότητες,” κατέληξε.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024