Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάνος Δασκαλάκης: Όλες οι φορές που μπέρδεψε την κοινή γνώμη – Γιατί η στάση του δεν πείθει

Μάνος Δασκαλάκης: Όλες οι φορές που μπέρδεψε την κοινή γνώμη – Γιατί η στάση του δεν πείθει

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πρώτη στιγμή που απαγγέλθηκαν κατηγορίες στην εν διαστάσει σύζυγο του επιμένει να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και να παραχωρεί συνεντεύξεις σε εφημερίδες.

Ερωτήματα έχει προκαλέσει η στάση του πατέρα στο «θρίλερ της Πάτρας» Μάνου Δασκαλάκη, την ώρα που έρχονται στο φως όλο και περισσότερες μαρτυρίες για τον ίδιο.

Παρ΄όλο που δεν του έχει ασκηθεί καμία κατηγορία, ενώ όπως έλεγε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος, Βασίλης Λαμπρόπουλος πριν μερικές ημέρες, η ΕΛ.ΑΣ δεν τον έχει στοχοποιήσει στην έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών του, αίσθηση έχει προκαλέσει τόσο η εμφάνισή του στην ανακρίτρια, όσο και η στάση του απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει ήδη προφυλακιστεί.

Την ίδια ώρα αρκετά είναι τα στοιχεία σχετικά με την δράση που είχε ο ίδιος στα social media μετά από τον θάνατο των παιδιών του, η  οποία δεν συνάδει με άνθρωπο που πενθεί για το χαμό των τριών παιδιών του.

Ο 30χρονος πάντως σήμερα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, όπου κατέθεσε πάνω από 3 ώρες για το θάνατο της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης θα έδινε στοιχεία και για το tablet που θάφτηκε με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο ίδιος πάντως δεν αποκάλυψε τίποτα καθώς έφυγε από τα δικαστήρια χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη που έχουν προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πρώτη στιγμή που απαγγέλθηκαν κατηγορίες στην εν διαστάσει σύζυγο του επιμένει να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και να παραχωρεί συνεντεύξεις σε εφημερίδες.

Ο ίδιος στην αρχή βρισκόταν στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου, ωστόσο μετά τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ουσιαστικά αναγνωρίσει την εν διαστάσει σύζυγό του ως δολοφόνο της Τζωρτζίνας.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από την συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης στην συνέντευξή του υποστήριξε αυτά που είχε πει νωρίτερα και στους δημοσιογράφους.

Από την μία δηλαδή είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία πολύ καλή μάνα η οποία φρόντιζε τα παιδιά της και ήταν σε όλα τυπική και από την άλλη ισχυρίστηκε πως από τη στιγμή που είδε τα στοιχεία, πείστηκε 1000% ότι η σύζυγός του σκότωσε την Τζωρτζίνα.

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

Σε δηλώσεις του χθες εξερχόμενος της ανακρίτριας ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε πως «είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα – υπόδειγμα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μου είχε δώσει κανένα δείγμα, είμαστε σοκαρισμένοι, είμαστε συνεργάσιμοι με τις αρχές». Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι τώρα υπήρχαν δύο ιατροδικαστικές εξετάσεις που δεν έδειχναν εγκληματολογική ενέργεια.

Παράλληλα, διέψευσε τα περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, ενώ αναφερθείς στο θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, δήλωσε ευχαριστημένος που οι αρχές ερευνούν το θέμα «για να φανεί η αλήθεια».

Ερωτηθείς αν η Ρούλα Πισπιρίγκου του έχει τηλεφωνήσει, ο ίδιος παραδέχτηκε πως την πρώτη φορά τής απάντησε στο τηλέφωνο, ενώ μετά όχι.

«Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα και πολλά, δεν έχω να της πω κάτι» κατέληξε.

Οι αντιδράσεις και η δραστηριότητά του στα social media προκαλούν απορίες

Την ίδια ώρα αρκετά είναι τα άτομα από το φιλικό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη που δεν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 30χρονο, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ακόμη περισσότερο η στάση της Κοινής Γνώμης για τον πατέρα.

Σήμερα μία ακόμη μαρτυρία ήρθε μάλιστα στη δημοσιότητα, με έναν παλιό του συμμαθητή να τον χαρακτηρίζει μυθομανή.

Συμμαθητής του μίλησε για έναν μυθομανή άνθρωπο και σύμφωνα με τον ίδιο η στάση του φαίνεται πολύ ύποπτη.

«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μια θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί», είπε μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

«Το τραγικό της υπόθεσης…»

«Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του. Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο», είπε αρχικά ο φίλος του Μάνου.

Ο ίδιος είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν ο Μάνος κρύβει κάτι, όλη του η στάση όμως μου φαίνεται ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.

Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί και πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες».

 «Άλλοι γονείς είναι με ψυχοφάρμακα κι αυτός βγάζει βίντεο στο Tik Tok»

Την ίδια στιγμή μια ανάρτηση που έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φαίνεται να τραγουδά ένα τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα, σχολίασε o Γιώργος Λιάγκας και η εκπομπή «Το Πρωινό».

«Το ότι έχει πεθάνει η κόρη σου και λες, «τι να κάνω τώρα, ας ανεβάσω ένα βιντεάκι να γεμίσω τον χρόνο μου»… Ρε παιδιά, μήπως τελικά τώρα αυτό το τραγούδι που διαβάζω τώρα τους στίχους, μήπως ήταν ένα μήνυμα… όταν ανεβάζεις ένα τραγούδι και έχει πεθάνει ένα τραγούδι κάτι θες να πεις…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος και λίγο μετά συνέχισε με ακόμη πιο έντονο ύφος λέγοντας,

«Δεν είναι δυνατόν να έχει πεθάνει το παιδί σου και ακόμα και μήνυμα να θες να περάσεις στη Ρούλα που ζει ή προς το παιδί σου που πέθανε, να έχεις την ψυχραιμία…εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς, έχουν τη ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο… Και πριν τον θάνατο του παιδιού να είναι η ανάρτηση, έχει ένα παιδί τετραπληγικό στο νοσοκομείο, με δουλεύετε τώρα;».

Στη συνέχεια, και αφού προβλήθηκε στην εκπομπή η άφιξη του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα.

«Το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και την προηγούμενη μέρα πήγε να πεθάνει 5 φορές και εσύ ανεβάζεις στο Tik Tok μήνυμα; Έχεις την ψυχραιμία να πιάσεις το κινητό να ανεβάζεις στο Tik Tok και να τραγουδάς τον Κότσιρα; Άλλοι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους είναι με ψυχοφάρμακα, πάνε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να ξεπεράσουν τον χαμό των παιδιών τους.

Ούτε γυμναστική κάνουν, ούτε τραγούδια λένε, ούτε τραγούδια ανεβάζουν. Αυτό κάνει ένας γονιός που πενθεί για τον θάνατο του παιδιού του. Οι γονείς σκοτώνουν για τα παιδιά τους, δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους».

Η εμφάνιση του στα δικαστήρια…

Πάντως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την χτεσινή εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια, αναφέροντας πως ο ίδιος πιο πολύ έμοιαζε με… ροκ σταρ, παρά με πατέρας που πάει να καταθέσει για τον θάνατο της κόρης του.

Ανάμεσα στους πολλούς που σχολίασαν την εμφάνισή του ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει τόσο για τον τρόπο που επέλεξε να ντυθεί όσο και για το πώς μίλησε μπροστά τις κάμερες  ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο. Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά…» σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024