Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Νέες βολές Κατερινόπουλου για το θρίλερ - «Μήπως κάποιος ή κάποια κρατάει κάποιον;»

Πάτρα: Νέες βολές Κατερινόπουλου για το θρίλερ – «Μήπως κάποιος ή κάποια κρατάει κάποιον;»

«Θέλει να περάσει κάποια μηνύματα; Σε ποιον; Θέλει να δει αντιδράσεις;»

Τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη σχολίασαν ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Κουσουλός, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από αυτή της εν διαστάσει συζύγου του, που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

«Είδα έναν άνθρωπο που έψαχνε σε καίρια ερωτήματα. Δεν ήταν απόλυτα πεπεισμένος για όσα καταλογίζονται στην κ. Πισπιρίγκου. Πάντως, διαχωρίζει πλήρως τη θέση του με την κατηγορούμενη και μάλιστα, τις επόμενες ώρες, αναμένεται να καταθέσει αίτηση για υποστήριξη της κατηγορίας. Θα το κάνει είτε αύριο, είτε την Πέμπτη» αποκάλυψε ο κ. Κουσουλός.

«’Είδα μια Ρούλα που έβλεπα ότι αγαπάει τα παιδιά της, δε μπορούσα να υποπτευθώ τίποτα’, ήταν μερικά από τα λόγια που μου είπε. Και πιστεύω ότι η δική του η πορεία θα είναι διαφορετική από αυτή της συζύγου του» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Κουσουλού δεν άφησε αδιάφορο τον κ. Κατερινόπουλο, ο οποίος επανειλημμένα έχει αναφέρει ότι τα λεγόμενα του κ. Δασκαλάκη δεν τον πείθουν.

«Μήπως κάποιος κρατάει κάποιον ή κάποια κρατάει κάποιον;»

«Θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω επιφυλάξεις. Έχουμε δει δύο συνεντεύξεις. Η μια που έχουν δώσει ως πονεμένο, χαροκαμένο, αγαπημένο ζευγαράκι. Τον πρώτο λόγο είχε η Ρούλα, ακολουθούσε ο Μάνος, συμφωνούσε μαζί της σε μια ήρεμη ψυχική κατάσταση. Και έχουμε εδώ άλλη μια συνέντευξη, την οποία έδωσε ο Μάνος. Ακολουθεί την ίδια τακτική: ίδια γλώσσα σώματος, ίδια γλώσσα στόματος, κρατάει και μια πισινή για το πού βρέθηκε η κεταμίνη» είπε ο κ. Κατερινόπουλος, προσθέτοντας:

«Θέλει να περάσει κάποια μηνύματα; Σε ποιον; Θέλει να δει αντιδράσεις; Σημασία έχει ότι έχουμε ένα τηλεφώνημα της Ρούλας για τον Μάνο. Το διέψευσε; Όχι. Για ποιον λόγο, λοιπόν, να πει στην πρώην γυναίκα του ότι δε θέλει να πάει φυλακή μαζί με τον πατέρα του;» είπε χαρακτηριστικά.

«Μήπως αυτή η επικοινωνία ήταν μια μηνυματική επικοινωνία; Μήπως κάποιος κρατάει κάποιον ή κάποια κρατάει κάποιον; Εδώ είναι ο ρόλος των εισαγγελικών αρχών. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο καθένας έχει δικαίωμα, είτε είναι κατηγορούμενος είτε όχι, να λέει ό,τι θέλει. Δε μας έβγαλε πάντως τον πόνο που θα έβγαζε ένας πατέρας σε αυτές τις περιπτώσεις», κατέληξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

«Είναι ακόμα αρχές. Είναι μακριές αυτές οι μέρες, όχι μόνο για την αναζήτηση της κεταμίνης, αλλά και οι επικοινωνίες μεταξύ ορισμένων ανθρώπων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος στην αρχή του δελτίου του Star.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024