Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αμπράμοβιτς εκλιπαρεί για δανεικά τους φίλους του για να πληρώσει το προσωπικό

Ο Αμπράμοβιτς εκλιπαρεί για δανεικά τους φίλους του για να πληρώσει το προσωπικό

Τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν παγώσει.

Ο Ρώσος ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς εκλιπαρεί τους φίλους του μεσίτες του Χόλιγουντ και των ΗΠΑ να του δανείσουν ένα εκατομμύριο δολάρια για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν παγώσει από τις παγκόσμιες αρχές, αναφέρει δημοσίευμα Pagesix.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ζητά από φίλους του μεσίτες του Χόλιγουντ και των ΗΠΑ να του δανείσουν ένα εκατομμύριο δολάρια, καθώς τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν «παγώσει».

750.000 δολάρια την εβδομάδα μόνο για το προσωπικό του

Το Page Six σημειώνει ότι πληροφορήθηκε ότι ο Αμπράμοβιτς «ζητά απεγνωσμένα δανεικά από εξέχοντες και ισχυρούς φίλους για τη μισθοδοσία του προσωπικού του, που ανέρχεται στα 750.000 δολάρια την εβδομάδα».

«Ο Ρομάν ζητά από μερικούς από τους πιο στενούς του φίλους του να τον δανείσουν ένα εκατομμύριο δολάρια», ανέφερε πηγή στο Page Six. «Λέει ότι δεν έχει καθυστερήσει ποτέ τη μισθοδοσία του προσωπικού του, που είναι 750.000 δολάρια την εβδομάδα, και με τα περιουσιακά του στοιχεία δεσμευμένα δεν μπορεί να πληρώσει τους ανθρώπους του», προσθέτει.

«Έχει έρθει σε επαφή με τον παραγωγό και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Μπρετ Ράτνερ και την οικογένεια Ρόθτσιλντ, μεταξύ πολλών άλλων για χρήματα, αλλά ενώ είναι καλοί του φίλοι, δεν έχουν συμφωνήσει να του δανείσουν, γιατί είτε δεν τα έχουν σε μετρητά, ή γιατί δεν είναι σαφές ποιες είναι οι επιπτώσεις σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».

Αρνείται επαφές με τον Πούτιν

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλαν κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς – ο οποίος έχει καθαρή περιουσία 14,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg – στις αρχές Μαρτίου μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Στη συνέχεια, ο Αμπράμοβιτς δέσμευσε τα περιουσιακά του στοιχεία από hedge funds των ΗΠΑ. Οι κυρώσεις εμπόδισαν επίσης τον Αμπράμοβιτς να επωφεληθεί από την πώληση 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Τσέλσι.

Εν τω μεταξύ, ο Αμπράμοβιτς κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει τα περιουσιακά του στοιχεία, συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό του σε ειρηνευτικές συνομιλίες για να τερματιστεί η εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Προσκλήθηκε στις ειρηνευτικές συνομιλίες από την Ουκρανία που πιστεύει ότι έχει άμεση επαφή με τον Πούτιν, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024