Ελεονώρα Μελέτη: Στο νοσοκομείο η γιαγιά της – Η ανάρτηση της παρουσιάστριας
Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η γιαγιά της Ελεονώρας Μελέτη.
H 89χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς την περασμένη Παρασκευή έσπασε το ισχίο της.
Η παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλάι της, προσπαθώντας να τη βοηθήσει και να της φτιάξει το κέφι.
Μάλιστα, μέσω Instagram μοιράστηκε με τους followers της τους διαλόγους που είχαν μέσα στο νοσοκομείο.
Πόσταρε μία φωτογραφία της και έγραψε:
«Τη βλέπεις τη γιαγιά ε; 89 ετών σήμερα. Την Παρασκευή εισήχθη εσπευσμένα στο @metropolitanhospital_ γιατί έσπασε το ισχίο της. Βέβαια μη φαντάζεστε καμιά γριούλα κατάκοπη να σκάει μύτη. Η γιαγιά εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με λεοπάρ ρόμπα, κόκκινο μακρύ νύχι και κοσμήματα. Όπως δηλαδή ήταν στο σπίτι της την ώρα που έπεσε. Μέχρι να χειρουργηθεί είχε απλά κλέψει τις εντυπώσεις.
“Γιαγιά, θα σου κάνουν καρδιογράφημα” της λέω. “Δεν πιστεύω να ‘σαι ερωτευμένη και να φανεί γιατί θα χτυπάει η καρδιά σου δυνατααα τα τα τα”. Πάρτη κάτω από τα γέλια. Με ρώτησε τι έχει, “τίποτα” της λέω. “Να κάνεις το σταυρό σου που σου κλήρωσε το πέσιμο γιατί από το άλλο δε γλιτώνει κανείς”. Δωσ’ της να κακαρίζει στα επείγοντα.
“Μιας κ είσαι εδώ όμως μήπως μπούμε για ένα τραβηγματάκι;”, τη ρωτάω. “Όχι” μου λέει, “εγώ θέλω να ‘μαι φυσική”. (Πάρε να ‘χεις). “Γιαγιά έχω κάνει casting τους νοσηλευτές, να ‘χεις τους πιο κούκλους!”, της λέω. “Μπα σε καλό, τι να τους κάνω; Στην ηλικία μου τους βαριέσαι τους άντρες. (Να και τα μυστικά της ζωής).
Όλα καλά πήγαν. Χάρη στο κο Χρήστο Θέο, το χειρουργείο πήγε περίφημα και η γιαγιά αύριο θα φύγει για σπίτι. Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό μας κο Θέο , το @metropolitanhospital_ για φροντίδα και όλο το ευγενέστατο προσωπικό. Η μόνη ανησυχία της γιαγιάς ήταν μη της βγάλουν τα κοσμήματα της την ώρα του χειρουργείου. Αν της βγάζανε το οξυγόνο δεν την πολύ έκαιγε. Τα δαχτυλίδια της ήθελε. Κατά τα άλλα αν δεν είχα και τη κουμπαρά @poulopom_ να λύνει κ να δένει δεν ξέρω τι θα έκανα. Αυτό το κορίτσι, αχ αυτό το κορίτσι.
Βέβαια η νύχτα δε τελείωσε σωστά, γιατί εκεί στη γειτονιά τα σουβλάκια αργούν πάνω από μια ώρα και αυτό είναι πλήγμα για την περιοχή. Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε».
Η ανάρτησή της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Ουκρανία: Παιδί σκοτώθηκε και άλλοι 11 τραυματίστηκαν από ουκρανικό πλήγμα σε κατεχόμενη περιοχή της Χερσώνας
- Γάζα: Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε καφενείο
- Σουδάν: Δεκάδες νεκροί σε δύο επιθέσεις με drones στην περιφέρεια του Κορντοφάν
- Ιράν: Υπέρ αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης τάσσεται ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός ντε λα Εσπριέγια θα αναμετρηθεί με τον αριστερό Σεπέδα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών
- Συρία: Τηλεφωνική επικοινωνία του Τραμπ με τον αλ Σάρα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Νιούαρκ λόγω επεισοδίων
- Η μεσαία τάξη στις ΗΠΑ ξοδεύει περισσότερα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442