Πάνος Σόμπολος: «Το βιβλίο που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου το είχα παρουσιάσει στην Πάτρα»
Όπως θυμάται ο Πάνος Σόμπολος στην εκδήλωση της παρουσίασης υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και «δεν αποκλείεται να ήταν η κυρία Πισπιρίγκου» επισήμανε.
Ο δημοσιογράφος και ειδήμων του αστυνομικού ρεπορτάζ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για το βιβλίο του, που βρέθηκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και έδωσε τη δική του εκτίμηση αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.
«Μία επιτομή του εγκλήματος έκανα με αυτά τα βιβλία, παρουσιάζοντας πώς κυμάνθηκε το έγκλημα στα 41μιση χρόνια που εγώ υπηρέτησα στον τομέα της δημοσιογραφίας, στο αστυνομικό ρεπορτάζ»
Όλα τα βιβλία του Πάνου Σόμπολου παρουσιάστηκαν στην Πάτρα. Όπως θυμάται ο ίδιος στην εκδήλωση της παρουσίασης υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και «δεν αποκλείεται να ήταν η κυρία Πισπιρίγκου» επισήμανε.
Ερωτηθείς για τον τίτλο που θα έβαζε εάν έγραφε ένα βιβλίο για την ιστορία της Πάτρας, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Το έγκλημα του αιώνα».
«Παιδοκτονίες έχουμε καλύψει αρκετές, σε όλη την Ελλάδα, είτε το σκότωσε η μάνα, είτε και οι δύο γονείς, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βιώνουμε τώρα και με αυτά που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα βιώσουμε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σόμπολος.
Ολοκληρώνοντας, ο δημοσιογράφος εκτίμησε πως όσο εξελίσσεται η έρευνα θα μας αφήνει ακόμα περισσότερο άναυδους και επισήμανε πως μέσω των βιβλίων του αφήνει πάντοτε θετικά μηνύματα και σε καμία περίπτωση δεν διδάσκει το πώς γίνεται ένα έγκλημα.
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442