ΠΑΟΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Κρέσπο εν όψει Παναθηναϊκού
Κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκε και σήμερα ο Χοσέ Κρέσπο.
Με την παρουσία του Χοσέ Κρέσπο έγινε και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν είχε καμία ενόχληση και έτσι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Από την άλλη, ο Μιχαηλίδης που υπέστη ρήξη χιαστού θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.
Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Το 2022 κυλάει ιδανικά για την ομάδα και άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα θέλουν να συνεχίσουν με νίκη την πορεία τους στα Play Offs κάνοντας το 3/3, μετά τα τρίποντα με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ.
Την Παρασκευή (01.04) το προπονητικό… μενού περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα (04.04) προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Το Σάββατο (02.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα».
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ (vid)
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442