Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον γενικό πρόξενο στη Μαριούπολη
Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί, επίσης, με τον πρόεδρο του ΕΔΕΚ της Κύπρου, Μαρίνο Σιζόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την Παρασκευή 1η Απριλίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα υποδεχτεί στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη.
Στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.
Στις 13:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ της Κύπρου, Μαρίνο Σιζόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 19:15, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση βιβλίου του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Albert Bourla, στο Μέγαρο Μουσικής.
- Μπιανκόν: «Είμαστε ενωμένοι, έχουμε μπροστά μας άλλους δύο τελικούς στο Champions League»
- Ο Πούτιν νίκησε ήδη… και όχι μόνο την Ουκρανία
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Δίκη υποκλοπών: «Ο Δημητριάδης γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, παιδικοί φίλοι με τον Λαβράνο», κατέθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
- Αναστάσιος Πεπονής: Συνεπής πορεία


