Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στην Πάτρα: Έπαιζε θέατρο μέχρι την σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Έγκλημα στην Πάτρα: Έπαιζε θέατρο μέχρι την σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η «μητέρα» των παιδιών έπαιζε θέατρο μέχρι την τελευταία στιγμή δείχνοντας με τις αντιδράσεις της ότι προσπαθούσε να μάθει τι έγινε τελικά με την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Οργή στο Πανελλήνιο έχει προκάλεσε η είδηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, σκότωσε την μικρή Τζωρτζίνα δίνοντάς της την ουσία κεταμίνη η οποία οδήγησε στον βασανιστικό θάνατό της.

Η τοξική αυτή ουσία ανιχνεύθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις και ήταν σε τόσο μεγάλη ποσότητα που οδήγησε μέσα σε λίγα λεπτά στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η «μητέρα» των παιδιών έπαιζε θέατρο μέχρι την τελευταία στιγμή δείχνοντας με τις αντιδράσεις της ότι προσπαθούσε να μάθει τι έγινε τελικά με την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. Μάλιστα δεν δίστασε να ειρωνευτεί λέγοντας ότι θα λένε πάλι «την δηλητηρίασες».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν προσήχθη από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έδινε συνέντευξη στην ιστοσελίδα thebest.gr .

Η δημοσιογράφος ρωτούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη που είχε βρεθεί στην Τζωρτζίνα σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

 Θέατρο μέχρι την τελευταία στιγμή

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα. «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι αν το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό» τόνισε δίνοντας ρεσιτάλ ηθοποιίας.

«Άντε πάλε λένε τα δηλητήριασες…»

Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κοντογεωργοπούλου: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο  δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα».

«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά…

Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δεν φαντάζεσαι», έλεγε η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν.

Η σύλληψη και τα πρώτα λόγια της Ρούλας

Εν συνεχεία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και συνελήφθη.

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου συνέλαβαν άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την τραγική υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να ήταν απόλυτα ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Στο μικροσκόπιο και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η υπόθεση, όπως είναι φυσικό δεν κλείνει. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας καθώς ερευνάτε αν δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο όπως η Τζωρτζίνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά.

«Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους.

» Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

» Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024