Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλες οι φορές που είχε μιλήσει στα κανάλια για το θάνατο των παιδιών της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλες οι φορές που είχε μιλήσει στα κανάλια για το θάνατο των παιδιών της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έβγαινε στα κανάλια και μιλούσε για τον θάνατο των παιδιών της, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Στις συνεντεύξεις που είχε δώσει κατά καιρούς είχε πέσει σε αντιφάσεις και πολλοί ισχυρισμοί που είχε διατυπώσει είχαν προκαλέσει προβληματισμό. Σήμερα που της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα μπορούσε να πει κάποιος ότι τα κομμάτια του παζλ  για τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα, μπαίνουν στη θέση τους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε λίγες ώρες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Νωρίτερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στην Τζωρτζίνα έδειξαν ότι στον οργανισμό της υπήρχε συγκέντρωση αναισθητικού φαρμάκου (κεταμίνη) που δεν δικαιολογείται η χορήγησή του από τις νοσηλείες που είχαν προηγηθεί στα νοσοκομεία.

Συνεντεύξεις

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και αλλού. Η πρώτη συνέντευξη μαζί με τον σύζυγο της ήταν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Τότε είχαν βγει μαζί και είχαν πει πως ήθελαν να ξεκαθαρίσουν τα πάντα για τα προβλήματα υγείας των παιδιών τους, τι είχε γίνει στο νοσοκομείο, τις εξετάσεις που έκαναν και τέλος τον θάνατο τους.

«Καμία μάνα δεν θα άφηνε το παιδί της στο νοσοκομείο» είχε πει χαρακτηριστικά τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Για την κόρη της Ίριδα είπε οτι την βρήκε νεκρή η αδερφή της κι οτι η ίδια προσπάθησε να της κάνει ανάνηψη στην κουζίνα αλλά δεν τα κατάφερε. Πρόσθεσε οτι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν την αιτία η οποία ήταν σπάνιο σύνδρομο.

Για τον θάνατο της Τζωρτζίνας η μητέρα είχε περιγράψει τι έγινε στο νοσοκομείο το βράδυ που έπιασαν σπασμοί το κοριτσάκι. Ενώ τότε οι γονείς των παιδιών είχαν πει στη συνέντευξη πως «το γεγονός ότι η υπόθεση πήγε στο Ανθρωποκτονιών είναι αυτό που ‘χτυπάει’ στον κόσμο, αλλά δεν σημαίνει κάτι».

Νικολούλη

Σε συνέντευξη της στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η Πισπιρίγκου είχε πει πως είχε πάει σε ψυχολόγο για να ξεπεράσει τον θάνατο των παιδιών της.

«Στην πρώτη απώλεια πήγαινα σε ψυχολόγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς φάρμακα, αλλά υπήρχε η Τζωρτζίνα πίσω, η οποία ήταν τεράστια δύναμη. Έχω θρηνήσει μέσα στο σπίτι αρκετά, αλλά όχι όσο θα ήθελα. Το έχω ακόμα μέσα μου. Ευτυχώς είχα και τη βοήθεια από την πεθερά μου, τη μαμά, την αδελφή και το σύζυγό μου. Δεν έχω μπει καθόλου στο δωμάτιο των κοριτσιών. Όταν χάθηκαν οι αδελφές της, η Τζωρτζίνα δεν το σχολίαζε καθόλου, παρά μόνο πήγαινε στις φίλες της και έλεγε: ‘Πρέπει να φύγω να πάω στη μαμά μου γιατί θα κλαίει και δε θέλω.’ Ερχόταν με τον πατέρα της και μου έλεγε ‘κοίτα ο μπαμπάς κι εγώ. Είμαστε δυνατοί’. Η κόρη μου, μου έλεγε να βγάλω τα μαύρα από τον ίδιο χρόνο κιόλας», είχε πει τότε.

Και συνέχισε: «Ό,τι και να πω στον κόσμο, πάλι ενάντιά μου θα στραφούν. Βγήκα και πάλι με κατακρίνανε. Δεν έκλαψε, δεν έκανε… δεν, δεν, δεν… Αυτό που τονίζω είναι ότι καλή είναι η γνώμη και σεβαστή όλων των ανθρώπων, αλλά όχι στην υπερβολή. Αυτό το πράγμα με την επίθεση που δέχομαι, έχει καταντήσει εμμονή».

Στην ίδια συνέντευξη είχε αναφερθεί και στις σχέσεις που είχε με τον σύζυγο της: «Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα ‘όχι δε θέλω να γυρίσεις’ και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω ‘δε θέλω να είμαστε μαζί’. Όσο για το διαζύγιο, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου. Του είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία»

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024