Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η συνάντηση Αμπράμοβιτς - Ερντογάν και... το χτύπημα στο μπράτσο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η συνάντηση Αμπράμοβιτς – Ερντογάν και… το χτύπημα στο μπράτσο

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έδωσε το «παρών» στις διαπραγματεύσεις, ενώ τις ίδιες ώρες τα δημοσιεύματα ότι δηλητηριάστηκε έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τις διαπραγματεύσεις της Ρωσίας με την Ουκρανία και είχε σύντομο τετ α τετ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, φέρεται να είπε στον Ρομάν Αμπράμοβιτς: «Από εδώ περιμένουμε χαρμόσυνα νέα». Μάλιστα, φέρεται να τον χτύπησε αστειευόμενος στο μπράτσο.

Ο ρώσος ολιγάρχης φαίνεται να ήταν αρκετά μαζεμένος και φαίνεται να έγνεψε καταφατικά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, οι δυο τους φαίνεται να συναντήθηκαν μόνοι πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τον τερματισμό του πολέμου.

Η θέση του Αμπράμοβιτς

Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν εκπροσωπούσε στις διαπραγματεύσεις μόνο τη ρωσική πλευρά. Εκπροσωπούσε κυρίως τον επιχειρηματικό κόσμο της Ρωσίας που χάνει πολλά λεφτά από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Αμπράμοβιτς έχει πληγεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία, γιατί αναγκάστηκε να βάλει προς πώληση την Τσέλσι, μετά το εμπάργκο από τους βουλευτές της Βρετανίας και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον.

Αναγκάστηκε ακόμη να μεταφέρει τα γιοτ του προς την Τουρκία για να γλιτώσει την κατάσχεσή τους.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έδωσε το «παρών» στις διαπραγματεύσεις, ενώ τις ίδιες ώρες τα δημοσιεύματα ότι δηλητηριάστηκε έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου. Μάλιστα, η πλευρά Αμπράμοβιτς επιβεβαίωσε ότι ο ρώσος ολιγάρχης είχε αδιαθεσία. Πάντως, όποιος τον δηλητηρίασε, όπως τόνισαν ερευνητές, δεν ήθελε να τον δολοφονήσει, απλά να τον προειδοποιήσει.

Δείτε αναλυτικά

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024