MasterChef: Η ερώτηση Κοντιζά για τον «Μπόμπαινα» και η πληρωμένη απάντηση
Οι παίκτες των Μπλε είπαν πως ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τον νέο τους αρχηγό, Νικήτα, και ότι είχαν μια ήρεμη δοκιμασία χωρίς εντάσεις και ίντριγκες
Η ομάδα των Μπλε κέρδισε την ομαδική δοκιμασία αυτή της εβδομάδας, όπως είδαμε στο επεισόδιο του MasterChef την Πέμπτη (24/03) στο Star.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των κριτών με τους παίκτες, για το πώς κύλησε η ομαδική δοκιμασία, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τους Κόκκινους αν τους έλειψε ο Γρηγόρης.
Υπενθυμίζεται πως ο Γρηγόρης, ο οποίος αποχώρησε την Τετάρτη (23/03), ήταν ο αρχηγός των Κόκκινων από την αρχή του MasterChef.
«Δύσκολο να αντικαταστήσεις τον Γρηγόρη. Έδινε μια ασφάλεια διαφορετική. Μας είχε εμπιστοσύνη. Ξέραμε πως θα μας καλύψει και ότι θα τον καλύπταμε» είπε ο Γιάννος.
«Μαγειρικά λείπει, και σαν φίλος λείπει» ανέφερε ο Μάριος.
Έπειτα, ο διάσημος σεφ και κριτής ρώτησε την Μπλε ομάδα, αν τους έχει λείψει αντίστοιχα ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή αλλιώς «Μπόμπαινας», για να πάρει από τον Βασίλη την απάντηση «όχι», ενώ ακούστηκαν γέλια και από τις δύο ομάδες.
Οι παίκτες των Μπλε είπαν πως ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τον νέο τους αρχηγό, Νικήτα, και ότι είχαν μια ήρεμη δοκιμασία χωρίς εντάσεις και ίντριγκες.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Ο Τζιάνι Ινφαντίνο της FIFA, μπήκε σε «λίστα θανάτου» στην Ουκρανία με προδότες και εχθρούς της χώρας
- Ουκρανία: Νεαρός και κορίτσι σκοτώθηκαν σε ρωσικό πλήγμα στη Ζαπορίζια
- Δυτική Οχθη: 24χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πέτρο και «αγάπησε την Κολομβία»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Αλλάζει η εισαγωγή στα ΑΕΙ
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν την επιστροφή του Μαδούρο και της συζύγου του