Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε όταν ήταν νέος

Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε όταν ήταν νέος

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και το #MeToo

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Χάρης Ρώμας, ο οποιός αναφέρθηκε στις υποθέσεις του #MeToo που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και αποκάλυψε ένα περιστατικό που του συνέβη σε ηλικία 24 ετών, όταν βρισκόταν στις αρχές της καριέρας του.

«Έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μια άποψη για το ποιος είναι το θύμα και ο θύτης, έχοντας γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μου επιτρέπεται όμως να προχωρήσω περαιτέρω, από τη στιγμή που το θέμα προχωράει στη Δικαιοσύνη», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Όσο δύσκολο είναι να αποδεχτείς ότι ένας συνάδελφος έκανε απόπειρα βιασμού που τον ξέρεις μια ζωή, αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη, θα είναι επίσης οδυνηρό να αποδειχτεί ότι οι κοπέλες αυτές λένε ψέματα για να διαβάλουν αυτόν τον άνθρωπο και να του καταστρέψουν τη ζωή. Η ζωή έχει ανατροπές, αλλά εδώ πρέπει να γίνει μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Δηλαδή, πρέπει πολλές γυναίκες να αποδειχτεί ότι έκαναν μια συνωμοσία ή είχαν όλες στοχευμένα μια εμμονή με τον ίδιο άνθρωπο. Αν γίνει μια τέτοια ανατροπή, τότε ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος μοιάζει κατεστραμμένος, τότε θα γίνει ήρωας. Δεν μου είναι εύκολο να δυσπιστήσω απέναντι στον λόγο αυτών των κοριτσιών, γιατί τις γνωρίζω και τις αγαπώ», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

«Μετωπική σύγκρουση» χαρακτήρισε ο Χάρης Ρώμας την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά κατά της Ζέτας Δούκα.

«Καλά έκανε ο Γιώργος Κιμούλης, αφού πίστευε ότι έπρεπε να το κάνει. Είναι ο λόγος του εναντίον τριών άλλων συναδέλφων και από ό,τι διάβασα την ανάρτηση της Ζέτας Δούκα, τον περιμένουν με χαρά στα δικαστήρια. Άρα εδώ πρόκειται για μια μετωπική σύγκρουση. Αν αποδειχτεί ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει δίκιο, τότε θα πρέπει να του ζητήσουν συγγνώμη κι εμείς μαζί», είπε σχετικά.

«Ντρέπομαι πάρα πολύ, αλλά είναι ο σαρκικός πόθος»

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως στο παρελθόν βίωσε δύσκολες συμπεριφορές και άσχημες καταστάσεις, τις οποίες αντιμετώπισε με στενοχώρια. Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν βρισκόταν στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα δέχτηκε μία ανήθικη πρόταση.

«Σε μία περίπτωση, τώρα δεν είναι εν ζωή αυτός ο σκηνοθέτης, δουλέψαμε μετά όταν έγινα πρωταγωνιστής και μου είπε: «Δεν ξέρω αν με θέλεις δίπλα σου, έχεις κάθε δικαίωμα να μη με θέλεις, γιατί είχε γίνει εκείνη η πρόταση τότε και έχασες τη δουλειά». Και του είπα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα πια». Η κρούση για να κοιμηθούμε μαζί είχε γίνει όταν ήμουν 24 χρονών και όταν συναντηθήκαμε ήμουν φτασμένος πια, 37-38 χρονών. Το είχα ξεπεράσει γιατί ήταν πολύ ευγενικός και μου είπε «ντρέπομαι πάρα πολύ αλλά είναι ο σαρκικός πόθος». Είναι οι ανθρώπινες αδυναμίες», εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024