Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χρανιώτης: Αυτός είναι ο λόγος που απέφυγε κακοποιητικές συμπεριφορές

Γιώργος Χρανιώτης: Αυτός είναι ο λόγος που απέφυγε κακοποιητικές συμπεριφορές

«Είχα μια πολεμική αντιμετώπιση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Για το πως απέφυγε τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία και με αφορμή την κατάχρηση εξουσίας και τις κακοποιητικές συμπεριφορές τόνισε πως εκείνο που απεχθάνεται είναι οι αυθεντίες.

«Στη διδασκαλία προσπαθώ να αποφύγω αυτά που έχω βιώσει εγώ από καθηγητές μου. Δεν γουστάρω καθόλου τις αυθεντίες. Θεωρώ ότι είναι κάτι passé να πω ότι κάνω 28 χρόνια αυτή τη δουλειά και ότι αυθεντία, ακούστε με. Θεωρώ ότι μαθαίνουμε συνεχώς και ότι δεν μπορούμε να επενδύσουμε πάνω σε αυθεντίες, γιατί ο κόσμος τα αλλάζει πολύ γρήγορα, πολλά νέα παιδιά είναι υπερταλαντούχα. Δεν είχα κάποια λεκτική ή σεξουαλική κακοποίηση στην καριέρα μου, αλλά θα μπορούσα να έχω, ήταν όλα μπροστά μου», είπε ο ηθοποιός.

«Όπως έχω πει και στη μητέρα μου είμαι χειροδύναμος, ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά οπότε το «όχι» μου είχε άλλο αντίκτυπο από ένα παιδάκι που μπορεί να είναι πιο αδύναμο ή θηλυπρεπές από εμένα. Δεν οφείλουν όλοι οι άνθρωποι να είναι πολεμιστές. Είχα μια πολεμική αντιμετώπιση, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι έτσι. Ήμουν 1.81 ύψος 80 κιλά».

Θα έκανε ποτέ παραχωρήσεις στη δουλειά του;

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε πως γνώριζε ότι θα έπρεπε να κάνει ορισμένες παραχωρήσεις, όπως για παράδειγμα να συνεργαστεί με κάποιον ηθοποιό που δεν εκτιμάει ή που θα τον απογοητεύσει στην πορεία. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει κάνει στο παρελθόν τέτοια παραχώρηση:

«Δεν θα φύγω από τη δουλειά, αλλά θα κάτσω. Αυτό είναι μια παραχώρηση. Και το έχω κάνει στη ζωή μου. Αλλά άλλου είδους παραχώρηση σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή πως δεν θα την κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024