Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Αλίμου: Διεκδικεί μια θέση στο πάνθεον της ιστορίας

Δήμος Αλίμου: Διεκδικεί μια θέση στο πάνθεον της ιστορίας

Ο Δήμος Αλίμου θα ξέρει σε λίγες ημέρες αν θα κατακτήσει την Ευρώπη. Αν θα ανακοινωθεί ως ο Πανευρωπαϊκός εκείνος Δήμος που η βιώσιμη κινητικότητα είναι στο dna του. Είναι στους 3 φιναλίστ ανάμεσα σε 3.184 Δήμους από όλη την Ευρώπη και το χρυσό μετάλλιο φαντάζει εφικτό.

Ο Δήμος Αλίμου είναι ένας από τους 3 φιναλίστ Δήμους, ανάμεσα σε 3.184 Δήμους από όλη την Ευρώπη και 90 Δήμους από όλη την Ελλάδα, για το Βραβείο της Ε.Ε. στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021».

Η τελετή της απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου 2022 στις Βρυξέλλες, οπότε και θα γίνει γνωστό εάν ο Άλιμος ήρθε πρώτος, δεύτερος ή τρίτος ανάμεσα στις χιλιάδες πόλεις της κατηγορίας του.

Ο Άλιμος συνεχίζει τις προσπάθειές του, για να γίνει πόλη-πρότυπο στη βιώσιμη κινητικότητα, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και φροντίδα για την υγεία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Κάτι που θέλει πολύ προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί καθώς πρόκειται για μια πυκνοκατοικημένη αστική περιοχή και οι παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Αυτό άλλωστε καθιστά το εχγείρημα της Δημοτικής Αρχής ακόμη πιο δύσκολο, όμως σε καμιά περίπτωση μη πραγματοποιήσιμο. Εμείς θα πούμε πως κάθε προσπάθεια αξίζει τον κόπο, έστω και αν γίνεται με ένα βήμα την φορά.

Μπορείτε να δείτε το επίσημο βίντεο της συμμετοχής τού Δήμου Αλίμου, το οποίο θα προβληθεί στην τελετή Βράβευσης του Αλίμου στις Βρυξέλλες, πατώντας πάνω στον σύνδεσμο.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024