Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβαθμίζεται το γήπεδο Τραχώνων και λύθηκε το μυστήριο του πλημμυρίσματος του

Αναβαθμίζεται το γήπεδο Τραχώνων και λύθηκε το μυστήριο του πλημμυρίσματος του

Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει τις εργασίες στο γήπεδο Τραχώνων και σειρά πήρε η κατασκευή του στεγάστρου. Εν τω μεταξύ αποκαλύφθηκε και ο λόγος που το γήπεδο πλημμύριζε.

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του Γηπέδου Τραχώνων. Έπειτα από την κατασκευή τού ταρτάν στίβου και την αντικατάσταση όλου του φωτισμού (δίκτυο, καλωδιώσεις, προβολείς) με LED, σειρά έχει η κατασκευή στεγάστρου για τις κερκίδες των θεατών.

Είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο η κατασκευή μεγάλου στεγάστρου, που θα προστατεύει τους θεατές από ήλιο και βροχή, ένα αίτημα που είχαν για πολλά χρόνια όχι μόνο οι φίλαθλοι των Τραχώνων και των υπολοίπων ομάδων, αλλά και οι γονείς των παιδιών που προπονούνται.

Λύθηκε επίσης το «μυστήριο» του πλημμυρίσματος του γηπέδου στις έντονες βροχοπτώσεις! Μετά τη χρήση ρομποτικής κάμερας, που έφερε η Δημοτική αρχή, και ψάξιμο των αγωγών, αποκαλύφθηκε  ότι  οι σχάρες που μαζεύουν τα νερά περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου δεν είχαν συνδεθεί ποτέ με το δίκτυο ομβρίων για να φεύγουν τα νερά! Τώρα, επόμενη εργασία η σύνδεση των αγωγών ομβρίων υδάτων του γηπέδου με το δίκτυο ομβρίων του Δήμου, ώστε να μην πλημμυρίζει το γήπεδο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024