
Το θρίλερ της Πάτρας στο Τούνελ: «Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο…»
Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη φέρνει στο φως το «Φως στο Τούνελ» για το θρίλερ της Πάτρας.
Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας και επικοινώνησε με την εκπομπή, κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές της μητέρας στην προηγούμενη σχέση της.
«Τα όσα συνέβησαν τότε, είναι βγαλμένα από ταινία. Πριν τον τωρινό της σύζυγο είχε γνωρίσει τον γιο συγγενή μου, που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν 20-21 χρόνων. Εκείνος διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού κάποιο μέλος της οικογένειάς του νοσούσε σοβαρά από καρκίνο. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή, έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη.»
» Έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όση ζωή της απομένει. Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει. Έχει μεγάλη πειθώ. Μετά συνέβη κάτι πολύ σοβαρό και αντιληφθήκαμε ότι δεν έπασχε από την αρρώστια που έλεγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δοξάζω το Θεό που ο δικός μας τελείωσε άμεσα μαζί της γιατί θα είχε μπλέξει πολύ άσχημα. Είμαστε στη διάθεση των Αρχών αν μας ζητήσουν να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες, που πιστέψτε με, προκαλούν ανατριχίλα» πρόσθεσε.
- Η εκθαμβωτική Ciara με δημιουργία Celia Kritharioti στο Met Gala
- Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα για τη δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Η εξέλιξη αυτή δεν ήταν αναπόφευκτη
- Η AVAR του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Γιατρός, μαύρη ζώνη καράτε και νικήτρια της ζωής καθώς ξεπέρασε τον καρκίνο
- Ουγγαρία: Επέστρεψε στην Ουκρανία τα κατασχεθέντα εκατομμύρια και τον χρυσό της Oschadbank
- Επίθεση Τραμπ στο CNN με αφορμή τον θάνατο του Τεντ Τέρνερ
- Η ατάκα Ρούνεϊ για τους πανηγυρισμούς της Άρσεναλ και η απάντηση του Βενγκέρ
