Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Νέας Σμύρνης: Δημιουργεί νέες θέσεις στάθμευσης

Δήμος Νέας Σμύρνης: Δημιουργεί νέες θέσεις στάθμευσης

Σε πυκνοκατοικημένους αστικούς Δήμους, η έλλειψη θέσεων στάθμευσης είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Στο Δήμο της Νέας Σμύρνης εντόπισαν 56 πρώην πλέον θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ και τις απέδωσαν στους πολίτες.

56 νέες θέσεις στάθμευσης για τους πολίτες της Νέας Σμύρνης αποδόθηκαν στο κοινωνικό σύνολο κατόπιν παρέμβασης της Δημοτικής Αρχής συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην επίλυση του προβλήματος πάρκινγκ που μεγάλοι και πυκνοκατοικημένοι αστικοί δήμοι αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν για επικαιροποίηση του Προγράμματος Θέσεων Στάθμευσης ΑμεΑ, εισηγήθηκε την απελευθέρωση 56 θέσεων στάθμευσης.

Για τις θέσεις αυτές δεν υπήρξε ενδιαφέρον ή δεν κατατέθηκαν αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η απόδοση προς Δημόσια Χρήση πρώην δεσμευμένων θέσεων στάθμευσης αποτελεί θέμα κοινωνικού ενδιαφέροντος και διευκολύνει την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών κάτι που ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης και οι αρμόδιες αντιδημαρχίες θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης δήλωσε: «Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση, για πρώτη φορά να απελευθερώσουμε πρώην δεσμευμένες θέσεις πάρκινγκ που δεν χρησιμοποιούνται από πρώην δικαιούχους και να τις αποδώσουμε σε όλους τους πολίτες.

Το πρόβλημα παρκαρίσματος των αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα αυξημένο στη πόλη μας και με τις ενέργειές μας συμβάλλουμε κατά ένα μικρό μέρος στην επίλυση του προβλήματος.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου συνεχίζει την επεξεργασία αιτήσεων και απαιτουμένων δικαιολογητικών και σύντομα θα αποδοθούν για χρήση από όλους τους πολίτες και άλλες θέσεις στάθμευσης.

Είναι η πρώτη φορά που η Κοινωνική Υπηρεσία επικαιροποιεί κάθε έτος τις θέσεις πάρκινγκ ΑμεΑ».

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024