Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομιλία του Henry Timms για τη δύναμη του πολιτισμού

Ομιλία του Henry Timms για τη δύναμη του πολιτισμού

Απόψε (17/3) στις 19.00 στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Stavros Niarchos Foundation-Lincoln Center (SNF-LC) Agora Initiative, μίας συνεργασίας ανάμεσα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και στο Lincoln Center for the Performing Arts με σκοπό την επανεξέταση και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης και αλληλεπίδρασης του κοινού σε δημόσιους, πολιτιστικούς χώρους, ο Henry Timms, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Lincoln Center θα συμμετάσχει σε μία ανοιχτή εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) απόψε στις 19.00, στον Φάρο.

Ο Henry Timms θα μιλήσει για την έρευνά του σχετικά με την ανάδειξη της «νέας δύναμης», εστιάζοντας στις επιπτώσεις της, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για τον χώρο του πολιτισμού και την έννοια της ηγεσίας, μέσα στο πλαίσιο της τρέχουσας παγκόσμιας συγκυρίας. Θα μιλήσει επίσης για τον ρόλο της ηγεσίας, τα οργανωτικά πρότυπα και την ανάπτυξη κοινού στον κλάδο του πολιτισμού, καθώς και για τον μεταβαλλόμενο ρόλο των πολιτιστικών οργανισμών στην κοινωνία.

Μετά την κεντρική ομιλία του Henry Timms, με τίτλο «New Power & Cultural Leadership» θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση μεταξύ του Timms, ομιλητών και του κοινού. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Διευθυντής Προγραμμάτων & Στρατηγικής του ΙΣΝ, Στέλιος Βασιλάκης, και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Έλλη Ανδριοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με ηλεκτρονική εγγραφή στο: https://www.ticketservices.gr/event/new-power-and-cultural-leadership-snfcc/?lang=el. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας www.snf.org

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024