Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Βουλευτής έγειρε και αποκοιμήθηκε την ώρα της συνεδρίασης της βουλής

Βρετανία: Βουλευτής έγειρε και αποκοιμήθηκε την ώρα της συνεδρίασης της βουλής

Ο βουλευτής είπε να πάρει έναν υπνάκο την ώρα που μιλούσε στο βήμα ο υπουργός, αλλά όπως φαίνεται παρακοιμήθηκε.

Ο 79χρονος βουλευτής των εργατικών Άντονι Γιάνγκ κάθισε αναπαυτικά στα δερμάτινα έδρανα στη «Βουλή των Λόρδων» στη Βρετανία και ετοιμάστηκε να ακούσει τον υπουργό της κυβέρνησης που θα μιλούσε από το βήμα.

Φαίνεται όμως ότι βολεύτηκε αρκετά καλά στο έδρανο και λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο υπουργός μόλις είχε αρχίσει να μιλάει, κάθισε αναπαυτικά πίσω και κοιμήθηκε. Και όσο ο υπουργός μιλούσε και ανέλυε κάποιο νομοσχέδιο τόσο ο κ. Γιάνγκ κοιμόταν όλο και πιο βαθιά.

Και ξαφνικά μόλις τελείωσε ο υπουργός, ο κ. Γιανγκ ξύπνησε. Σαν να είχε βάλει ξυπνητήρι. Και τότε ζήτησε από το προεδρείο να πάρει το λόγο για να σχολιάσει τα όσα είπε ο υπουργός. Και ας μην είχε ακούσει τίποτε.

Τελικά δεν του δόθηκε ο λόγος και η λαίδη Μπλούμφιλντ μάλιστα τον επέπληξε. Του είπε ότι όση ώρα μιλούσε ο υπουργός εκείνος «κοιμόταν βαθιά» οπότε δεν θα μπορούσε να προσφέρει κάτι στη συζήτηση γιατί πολύ απλά δεν άκουσε τίποτε.

«Συγγνώμη, αλλά ο ευγενής λόρδος κοιμόταν βαθιά για όλη τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού. Πραγματικά δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει σε αυτή τη συζήτηση καθώς δεν άκουσε την ομιλία του υπουργού» είπε η λαίδη και τον έσφαξε με το βαμβάκι.

Ο κ. Γιάνγκ προσπάθησε να δικαιολογηθεί και ψέλλισε ένα: «Συγνώμη; Δεν κοιμόμουν» για να λάβει πάλι την πληρωμένη απάντηση: «Έπρεπε να στείλω τον θυρωρό για να σας ξυπνήσει, χάσατε την ευκαιρία να ακούσετε αλλά και να μιλήσετε»

Έχει ξανασυμβεί

Πάντως το να κοιμάται κάποιος βουλευτής στα έδρανα είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά στη Βρετανία. Όπως θα δείτε στο βίντεο την ώρα που μιλούσε ο λόρδος Τζορτζ Φουλκς, ο βουλευτής των συντηρητικών Ντέσμοντ Σουέιν είπε να κοιμηθεί και εκείνος. Μόνο που δεν βολευόταν καλά και όλο και έπεφτε το κεφάλι του προς τα πίσω.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024