Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Παπαληγούρα: «Το #metoo του θεάτρου καλό είναι να γίνει και σε άλλες δουλειές»

Λένα Παπαληγούρα: «Το #metoo του θεάτρου καλό είναι να γίνει και σε άλλες δουλειές»

«Όταν έμαθα για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη έπαθα μεγάλο σοκ», σημειώνει η αγαπημένη ηθοποιός.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «Τι λες τώρα!» και την Κατερίνα Καραβάτου η Λένα Παπαληγούρα.

Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της και τις αλλαγές που αυτά έφεραν στη ζωή της, τονίζοντας πως «τα παιδιά της είναι τεράστιο φως στη ζωή μου. Ήρθαν και μου άλλαξαν τον τρόπο που έβλεπα τα πράγματα».

«Έρχεται αυτό το θείο πλάσμα, το παιδί, στον κόσμο και σου δίνει τρία χαστούκια και σταματάς να ασχολείσαι με τον εαυτό σου», συμπλήρωσε.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια, με την έννοια του μοιράσματος. Στο μυαλό μου υπήρχε η επιθυμία να δω τον εαυτό μου σαν μητέρα, αλλά ήταν στο επίπεδο του φαντασιακού», πρόσθεσε και εξήγησε ότι όταν γνώρισε τον σύζυγό της έγινε πραγματική επιθυμία.

«Γενικά όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μου έχουν προκύψει ήσυχα. Και η επιλογή του επαγγέλματος δεν ήταν κάτι που προκάλεσε στην οικογένειά μου. Έγινε σιγά – σιγά, έχω μια ζωγραφιά από την α’ δημοτικού που λέει “όταν μεγαλώσω θα γίνω ηθοποιός”», αποκάλυψε η ίδια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της και πώς αυτό την επηρέασε.

«Σίγουρα το διαζύγιο των γονιών μου με επηρέασε με έναν τρόπο, απλώς όταν δύο άνθρωποι δεν τα βρίσκουν είναι καλύτερα να χωρίζουν», ξεκαθάρισε.

Μιλώντας για τη συνήθεια που την χαλαρώνει, η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ότι προσπαθεί όσο ελεύθερο χρόνο έχει να τον δίνει στην οικογένειά της, ενώ τόνισε πως δεν βάζει πρώτη ή δεύτερη την αγάπη της για το σύζυγό της ή τα παιδιά της.

«Είναι μια απέραντη αγάπη για την ομάδα μας, γιατί με κάποιο τρόπο είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα», σημείωε.

Για την παράσταση «Το Σώσε» που θα ανέβει στο «Παλλάς» υπογράμμισε: «Είναι μια φανταστική ομάδα, είναι όλοι οι ηθοποιοί υπέροχοι και υπέροχοι άνθρωποι. Είναι ένα τέλειο έργο».

Τέλος, μιλώντας για τις περιπτώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε σοκαρισμένη.

«Όταν έμαθα για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη έπαθα μεγάλο σοκ, τεράστια στεναχώρια και πολύ μεγάλο θυμό, γιατί είναι άλλο να ακούς κάποιες φήμες και άλλο να βλέπεις να μιλούν πρόσωπα που έπαθαν πράγματα.

Ελπίζω η κοινωνία μας να μάθει να δίνει χώρος σε όλους τους ανθρώπους που έπαθαν, να μιλήσουν και η πολιτεία να μεριμνήσει να θεσπιστούν νόμοι για να μην υπάρχουν θύματα. Έχει αξία αυτό που έγινε στο θέατρο, αλλά καλό θα είναι να γίνει και σε άλλες δουλειές και να μπουν και εκεί όρια» κατέληξε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024