Ο Τίμος Ζαχαράτος μάς ετοιμάζει μοσχάρι στο φούρνο με γλάσο bourbon.
Εύκολη συνταγή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς
Spotlight
-
Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι
-
Απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα για την Πρωτομαγιά - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
-
Άνδρας μετακόμισε σε all-inclusive πεντάστερο ξενοδοχείο επειδή είναι φθηνότερο από το ενοίκιο του
-
Η «σκοτεινή» πλευρά του Nickelodeon - Το σκάνδαλο της παιδεραστίας
Ένα χορταστικό πιάτο ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές του MEGA ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος.
Μοσχάρι στο φούρνο με γλάσο bourbon, για ένα γεύμα που κανείς δε θα ξεχάσει.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις