Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κόβουν» και τον Μπάτμαν από τη Ρωσία - Αναβάλλεται η πρεμιέρα

«Κόβουν» και τον Μπάτμαν από τη Ρωσία – Αναβάλλεται η πρεμιέρα

Η νέα ταινία των Ματ Ριβς και Πίτερ Κρέγκ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμένεται να κάνει τουλάχιστον 115 εκατ. δολάρια αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αμερική

Μετά από την  ακύρωση της κινηματογραφικής προβολής της ταινίας «Turning Red» από την Disney στη Ρωσία, η Warner Bros ανέβαλε και εκείνη την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Batman»,  η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, σύμφωνα με το Deadline.

«Υπό το φως της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, η WarnerMedia αναστέλλει την κυκλοφορία της ταινίας μεγάλου μήκους «The Batman» στη Ρωσία. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση καθώς εξελίσσεται. Ελπίζουμε σε μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση αυτής της τραγωδίας» δήλωσε σε ανακοίνωσή της η Warner Bros.

Σημειωτέον η ταινία «Spider-Man: No Way Home» της Sony στη Ρωσία έκανε εισπράξεις σχεδόν 45 εκατ. δολ.  καθώς το κοινό επέστρεψε στις αίθουσες.

Η νέα ταινία των Ματ Ριβς και Πίτερ Κρέγκ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμένεται να κάνει τουλάχιστον 115 εκατ. δολάρια αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αμερική.

Ο «Σκοτεινός Ιππότης» της πόλης Gotham που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια κόσμου θα κάνει το ντεμπούτο της στις 18 Μαρτίου στους κινηματογράφους της Κίνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024