Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είναι σάτιρα να αναπαράγεις κάτι που έχεις δει πολλές φορές στην τηλεόραση»
Η κωμικότητα είναι ότι πιο σοβαρό υπάρχει στη ζωή. Απλώς είναι παρεξηγημένη. Από μικρός ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε για τη σάτιρα στην τηλεόραση, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να γίνει παππούς.
«Εγώ ξεκίνησα τη σάτιρα τηλεοπτικά. Η τηλεόραση είναι μια παρέα. Το θέμα είναι να μην την εκμεταλλευόμαστε για να κάνουμε ηλιθιότητες. Δεν είναι σάτιρα να αναπαράγεις κάτι που έχεις δει πολλές φορές στην τηλεόραση.
Η κωμικότητα είναι ότι πιο σοβαρό υπάρχει στη ζωή. Απλώς είναι παρεξηγημένη. Από μικρός ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στη συνέχεια: «Βεβαίως και θα ήθελα να γίνω παππούς. Ελπίζω η κόρη μου να μου κάνει αυτό το δώρο».
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.