Ουκρανική κρίση: Τουλάχιστον πέντε νέες ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στην πόλη Ντονέτσκ
Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν μετά τα μεσάνυχτα σήμερα στην πόλη Ντονέτσκ της Ανατολικής Ουκρανίας που βρίσκεται στα χέρια των φιλορώσων αυτονομιστών και αμέσως μετά παρατηρήθηκε κίνηση στρατιωτικών οχημάτων.
Τουλάχιστον πέντε ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα στην πόλη Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, που βρίσκεται στα χέρια των αυτονομιστών, μεταδίδει ανταποκριτής του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Reuters (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από το Twitter).
Κίνηση στρατιωτικών οχημάτων
Μετά τις εκρήξεις, θεάθηκαν στρατιωτικά οχήματα να κινούνται προς τον τόπο απ’ όπου ακούστηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Μερικές ώρες νωρίτερα, το Κρεμλίνο ανακοίνωνε ότι οι αρχές των δύο αυτοανακηρυγμένων Λαϊκών Δημοκρατιών της ανατολικής Ουκρανίας ζήτησαν στρατιωτική βοήθεια από τη Ρωσία για να απωθηθεί η «επίθεση» των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Πηγή: ΑΠΕ
- Μπακς – Σέλτικς 101-133: Νέος διασυρμός για τα «Ελάφια» χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- ΟΗΕ: Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η ψηφοφορία επί του σχεδίου προστασίας για τα στενά του Ορμούζ
- Λακωνία: Βίντεο ντοκουμέντο με γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα στον δρόμο, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή
- «Ο Τελευταίος Αντάρτης» επιστρέφει στο Θέατρο Άβατον για 8 παραστάσεις
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
- Συνταγή: Πασχαλινά κουλουράκια
- Από τη Ναζιστική Γερμανία στις ΗΠΑ του Τραμπ: Γιατί πάνω από 1 εκατ. Ευρωπαίοι δικηγόροι βλέπουν να κινδυνεύουν οι Αμερικανοί συνάδελφοί τους
- Βρετανία: Αστυνομικοί παράτησαν σακίδιο με όπλα έξω από την κατοικία του δημάρχου του Λονδίνου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442