Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο μπαμπάς μου είχε έναν εθισμό»
Για πρώτη φορά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «σπάει» την σιωπή της
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο νέο επεισόδιο του Survivor, λίγες ώρες μετά το έπαθλο Επικοινωνίας.
«Δεν είχα δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην Επικοινωνία. Δεν τον έχω συναντήσει και δεν του έχω μιλήσει από επιλογή, πριν το Survivor» ανέφερε αρχικά το μοντέλο.
«Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του. Το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό, τον οποίο μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ, δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμη και σήμερα, πάρα πολλές φορές, υποτροπιάζει και μετά συνέρχεται», είπε δακρυσμένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Δείτε το βίντεο
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442